Ingulytee parašė:
Sveikos mamytessiandien oras palygint su vakar tai labai geras saulute sviecia i langus
beveik 2valandas vaiksciojau su mazyte lauke ji saldziai miegojo
![]()
o jetus kokios kasos pas maziuke
Ingulytee parašė:
Sveikos mamytessiandien oras palygint su vakar tai labai geras saulute sviecia i langus
![]()
o jetus kokios kasos pas maziuke
Ingulytee parašė:
![]()
oi kokia mergaiciuke
Fatiga parašė:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2011-m-lapkrituku-mamytes-liekneja-drauge-1Nu mamos, pradedam
![]()
Jetau, vis galvoju, ar cia prisijungt prie jusu, bijau, jog neturesiu valios
Vienom bedos priaugti kilogramai, o man jau nebejuokinga, nukrite kilogramai.
Per nestuma priaugau +10kg, o dabar yra -2kg, nuo buvusio svorio pries nestuma. Man svaigsta galva, kartais atrodo is lovos puse dienos galeciau nesikelti. Nors dukryte yra gerumo isikunijimas nakti smiega nuo 22:30 iki ryto 9:50 (be prabudimu), plius tai, kad ir diena dar tris kartus nusnaudzia, bet kai valgo, tai isvalgo ar issiurbia viska is manes
Tai va, gal kuri gali patart kaip priaugt dabar jau svorio, nes pati sau veidrodyje atrodau jau permatoma
Gabriele tikra krasavica, tuoj kasas gales pinti!
Gintaryte, pasigedom pasigedom mes Taves, tik uzmaciau, kad Tu FB daugiau bendrauji
As pries FB grupe nieko neturiu pries, bet paciai man ten kazko nemiela, nesusigaudau ir t.t., todel mieliau pliurpiu ir patenkinu savo bendravimo poreiki cia
Bandziau Adeles stovinti leliu susirast, nes ji sake, kad i FB ikels - nepavyko
Mamytes, kurios pasijunge i grupe ir nepasisake savo lieknejimo plano, - pasisakykit
Pasikartosiu - tai nebutinai turi buti drastiskos priemones
Kad ir sausainiuku atsisakymas vienai dienai - gera pradzia! O kaip zinia, gera pradzia, puse darbo
Kandeliuke parašė:
Vienom bedos priaugti kilogramai, o man jau nebejuokinga, nukrite kilogramai.
Per nestuma priaugau +10kg, o dabar yra -2kg, nuo buvusio svorio pries nestuma. Man svaigsta galva, kartais atrodo is lovos puse dienos galeciau nesikelti. Nors dukryte yra gerumo isikunijimas nakti smiega nuo 22:30 iki ryto 9:50 (be prabudimu), plius tai, kad ir diena dar tris kartus nusnaudzia, bet kai valgo, tai isvalgo ar issiurbia viska is manes![]()
Tai va, gal kuri gali patart kaip priaugt dabar jau svorio, nes pati sau veidrodyje atrodau jau permatoma
![]()
o gal vitaminu pagerk, jei negeri? As visad buvau pries vitaminus, nebent jie butini, bet dabar geriu ir gelezi, ir kalci, va B grupes vitaminu kursa baigiau. Per LRT radija girdejau, kad gelezi maitinancioms butina gert
nu zinokit visai skaniai vistiena gavos. Skonis kiek neiprastas mano lietuviskam liezuviui, bet siaip liuks www.tescorealfood.com/recipes/lemon-chicken-bake.html?sssdmh=edc3.540460
Jei kam reiks vertimo, sakykit.
Justa parašė:
Beje, saunuoles mamos auksarankes: rankdarbiu grozis neispasakytas!!!Turtbut, pasiziurejus i Jusu meno kurinius, mane siandien truputuka "ant meno" patrauke... Parodau Jusu teismui
![]()
Justa labai grazu
Fatiga labai gera ideja, as irgi noriu prisijungt
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai