labukas..
labai grazios foto vaikuciu ir gelyciu
as snd vel vaikstau su kepure ant galvos,pagaliau prisiruosiau pakartoti plauku dazyma
Fatiga kurk grupe greiciau,nes man iki birzelio reikia numesti 20kg..
tai dabar visas smagumas persikels ten??
sėkmės metant kilus... jei aš bandyčiau mesti, tai turbūt išvis išvirsčiau. ir taip, kaip kiti sako vaikštau su mėlynėmis paakiuose.. kartais vieną kart dienoj pavalgau. kartais du. man reiktų valgyt... bet kadangi nieko negaminu skanaus, tik ką nors greit, tai ir va taip yra, kad to apetito pas mane nėra, valgau tik kad reikia.
šiuo metu sprendžiu labai sunkų klausimą sau, viskas atrodo labai lemtinga, ir jaučiuosi lyg uždarytas į narvelį paukštelis - padėty be išeities... turiu tik vyrą, su kuriuo apie tai galiu kalbėtis. dėl to ir suartėjom, bet kita vertus, man, tokiai ekstravertei ir linkusiai bendrauti, labai trūksta tikros geros draugės pašonėj, su kuria galėčiau pakalbėti nuoširdžiai... ir liūdna, kai pagalvojus apie drauges, nė viena neatrodo ant tiek gera, kad galėčiau pasitikėti... greičiau tai praeitų, visa šita mano situacija....
murmule parašė:
tai dabar visas smagumas persikels ten??sėkmės metant kilus... jei aš bandyčiau mesti, tai turbūt išvis išvirsčiau. ir taip, kaip kiti sako vaikštau su mėlynėmis paakiuose.. kartais vieną kart dienoj pavalgau. kartais du. man reiktų valgyt... bet kadangi nieko negaminu skanaus, tik ką nors greit, tai ir va taip yra, kad to apetito pas mane nėra, valgau tik kad reikia.
šiuo metu sprendžiu labai sunkų klausimą sau, viskas atrodo labai lemtinga, ir jaučiuosi lyg uždarytas į narvelį paukštelis - padėty be išeities... turiu tik vyrą, su kuriuo apie tai galiu kalbėtis. dėl to ir suartėjom, bet kita vertus, man, tokiai ekstravertei ir linkusiai bendrauti, labai trūksta tikros geros draugės pašonėj, su kuria galėčiau pakalbėti nuoširdžiai... ir liūdna, kai pagalvojus apie drauges, nė viena neatrodo ant tiek gera, kad galėčiau pasitikėti... greičiau tai praeitų, visa šita mano situacija....
tikiuosi, kad ne
manau ten mamytes tik pirmadieniais "prisiduos" ir tiek
vada parašė:
tikiuosi, kad nemanau ten mamytes tik pirmadieniais "prisiduos" ir tiek
![]()
Manau, kad ne
Ten tik lieknesim
Atskira grupe tik tam, kad info butu susisteminta. O uzdara tam, kad kiekvienas neskaiciuotu musu kilgramu
vada parašė:
tikiuosi, kad nemanau ten mamytes tik pirmadieniais "prisiduos" ir tiek
![]()
na jau prisidavimas turetu vykti antradieni,nes nuo antradienio pradejom
Beje, Fatiga klausei, kaip papuosiau siena prie varliuko lovos... tai va: gelytes medziagines (zinant tavo siuvimo ir mezgimo sugebejimus, manau, kad nesunkiai tokias pasidarytum), kirmelytes- popierines (iskirpau skirtingo dydzio rutuliuku ir priklijavau), girta muse- zaislas gautas dovanu- tiko pagal tematika, na o drugeliai- pirkti maximoj (na tokie, kur ant gelyciu galima prisegti).
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai