Great Mother parašė:
Apkabinu ❤️ kaip liudna... neturiu zodziu kurie paguostu![]()
stiprybės...
Ačiū, nebežinau tarsi nelemta.
Nelabai tikiu, kad du iš eilės nesivystantys matyt problema kitur giliau
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįGreat Mother parašė:
Apkabinu ❤️ kaip liudna... neturiu zodziu kurie paguostu![]()
stiprybės...
Saulėtekis parašė:
Pagal mm 6+3 nieko nėra gimdoje tik gleivinė 20mm geltonkūnis ir gydytojos pasakymas, kad bandė kabintis, bet deja..
Stiprybės🤍apkabinu taip pat🫶😢
Saulėtekis parašė:
Pagal mm 6+3 nieko nėra gimdoje tik gleivinė 20mm geltonkūnis ir gydytojos pasakymas, kad bandė kabintis, bet deja..
Kaip gaila, užuojauta
Saulėtekis parašė:
Labai, labai užjaučiu💔 laikykitės🌸
Saulėtekis parašė:
Kaip gaila 😢 Tikiuosi dar pagausit savo zirniuka 🤍
Saulėtekis parašė:
Jei paguos mano sesei irgi buvo du is eiles nesivystantys ir gimdoje buvo ir jau vaisiaus sirdute pagaudavo, tiesiog nustodavo vystytis iki 12 sav, ejo pas genetikus, viska issityre, nieko nerado ir tiesiog trecias kartas buvo sekmingas 😇
BusKaipBus11 parašė:
As aisku tradiciskai pries miega dar pasidariau, nes ryt galiu nespeti, jei susirgsiuikeliu palauzyti akims 🤭
Aš matau, kaip visad..
gerai kad sheine pabrango viskas, atgraso mane pirkti juos dabar
Ania5 parašė:
Aš matau, kaip visad..gerai kad sheine pabrango viskas, atgraso mane pirkti juos dabar
![]()
O as ju daug turiu😁 bet labai gerai eikvojasi 😄 pasibaigs ir nebepirksiu jokiu jauciu 😄 nes siaip negaliu as ju turet, taip ir niezti pirstai 😃 ypac kai meta tuos vaiduoklius, uzkabina kazkaip 😄
Ir ryte aisku panaisiai kazkoks 😅

105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai