Dzindze parašė:
Prapuolene islindoDD,senai jau cia nerasei![]()
aha
bet kaip prajuokino tas kandziojimas i uzpakali
Dzindze parašė:
Prapuolene islindoDD,senai jau cia nerasei![]()
aha
bet kaip prajuokino tas kandziojimas i uzpakali
Maniske tai anksciau vis taikydavos man su savo galvyte nosi sulauzyt, nezinau kiek kartu asara is skausmo braukiau, o dabar kai supyksta, tai ploja delniukais man per veida, arba isikimba man i skruostus ir tempia. Neduok dieve jei naguciai buna paauge, jau teko subraizytu veidu vaiksciot...
Vasilisa parašė:
Maniske tai anksciau vis taikydavos man su savo galvyte nosi sulauzyt, nezinau kiek kartu asara is skausmo braukiau, o dabar kai supyksta, tai ploja delniukais man …
ai cia dar nieko, man Augustas su galva netycia yra is nosies krauja paleides
pats zviegia, mama kraujuose, zmones ziuri
Gabrielei vakar savaitei paskyre raminanciu pagert, nes nebesusitvarkom su isterijos priepuoliais. Taip isirekia, kad uzmirsta kvepuot, turiu apziot burnyte ir ipust oro, kad atsikveptu. Kiekviena diena po karta ar du kartus taip isiunta... Bet va pradejom gert sedatif, siandien visa diena rami- supykus buvo, bet paverksleno, pakniauke, prie manes pasiglauste ir vel viskas gerai
As jos amziaus sirgau nervine epilepsija, tai ziauriai bijau kad nebutu paveldejus...
Dzindze parašė:
Sveikos,vakar maziuks buvo visa diena pas aukle,turbut mazai miegojo nes vakare toky triuksma pakele kad vienu metu net pamelo,matyt irgi nekvepavo,isigandau ziauri…
Sveika,
o jums cia taip pirma kart?
Arbatele parašė:
Sveika,
o jums cia taip pirma kart?…
Mes visa tai nurasem ant nuovargio,anksciau nieko panasaus nepadtebejom nes nelabai gausi cia vaistu tokio amziaus vaikui kad nusiramintu,o rytoj sesuo vaziuoja i LT,todel ir klausiu ar jie receptiniai
Dzindze parašė:
Mes visa tai nurasem ant nuovargio,anksciau nieko panasaus nepadtebejom nes nelabai gausi cia vaistu tokio amziaus vaikui kad nusiramintu,o rytoj sesuo vaziuoja i L…
raso, kad nereceptinis, homeopatinis. Gal rimtai ziogeliui tik nuovargis suveike. Maniskis zinok ir neblogas isterikas, bet niekada nedusta, tik lb saukia, trypia kojom ir raudonuoja, pradeda rankytes drebet, skundziausi ir pediatrei ir neurologei ir pas psichologa buvom,nusiunte mus neurologe konsultacijos, visi kai susitare sako isaugs. Bet ta isterija veda i nevilti, viska mes pokolkas dantukams nurasom, nes lb sunkiai dygsta.
Arbatele parašė:
raso, kad nereceptinis, homeopatinis. Gal rimtai ziogeliui tik nuovargis suveike. Maniskis zinok ir neblogas isterikas, bet niekada nedusta, tik lb saukia, trypia k…
Jo gali ramiai ziuret i kito vaiko ozius,bet jau kaip saviskis isveda is kantrybes tai norisi trenkt durim ir iseit is namu DD
As tada nesuprantu tai tokie mazo vaiko simptomai daktarams normalu?nurasom ant dantu kol mazas,paaugs nurasysim paauglystei DD,taip gausis visas gyvenimas nuo vienos problemos iki kitos DD,mano dickiui paauglyste,vajej zinok vyras visas zilas jau
sedatif nereceptines homeopatines tabletes, jos saldzios, tai vaikas mielai jas sukramto
Esu ir as jas gerus, tik man jas be reikalo skyre, ne tokia diagnoze nustate. Nieko neatsitiko, tiesiog man nepadejo
Gabrielei liepe gert po tablete 3 kartus dienoj, bet jauciu paliksiu tik 2 kartus, nes labai jau rami pasidare
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai