Tatusia parašė:
Aciu dute22! Baseinas ir joga man prie pat namu! Siandien eisiu apsiziureti![]()
o kur tu joga zadi lankyti? kiek zinai Jovita jogos neveda
Tatusia parašė:
Aciu dute22! Baseinas ir joga man prie pat namu! Siandien eisiu apsiziureti![]()
o kur tu joga zadi lankyti? kiek zinai Jovita jogos neveda
dute22 parašė:
jo vakar daremes echo, aisku jausmas pamacius savo mazyli pasakiskas![]()
viskas gerai, visi pozymiai kuriuos ziurejo pliuszirniukas labai paauges, sveria tiksliai pagal savaiciu skaiciu. del lyties lyg ir jau mate kas, bet dar sake ne 100 %, todel stengiuso neprisiristi prie vienos minties, nes labai laukiam ir mergaites ir berniuko, kad tik sveikas stiprus vaikas butu
o kada tau Luluka echo?
Sveikutes mamytes,
dute22, kaip smagu pamatyti savo vaikelį ir sužinoti, kad jis auga sveikas ir atitinka visus parametrus... Iš draugės išgirdau blogas naujienas apie jos echo, tai be galo liūdna dabar tokia baimė laukiant manojo echoskopo... O jis uz poros savaitelių - tai dar laukti ir nerimauti teks... Stengiuosi visas blogas mintis vyti šalin
O del lyties, tai juk nesvarbu, bet labai smalsu - juk tuomet viska gali pirkti ir planuoti ateitį
Ir as pradejau galvoti apie manksteles, pasniukstinesiu kas dar nestukems organizuoja tokias manksteles
dute22 parašė:
o kur tu joga zadi lankyti? kiek zinai Jovita jogos neveda![]()
Pas Jovita yra super nestukiu kursai - visi kas pas ja ateina lieka labai patenkinti
O ir vyrai labai gerai nusiteikia gimdymui
Mes pas ja ir mankstinomes, ir joga darem
Luluka parašė:
Pas Jovita yra super nestukiu kursai - visi kas pas ja ateina lieka labai patenkintiO ir vyrai labai gerai nusiteikia gimdymui
Mes pas ja ir mankstinomes, ir joga darem
![]()
del kursu tai esu girdejusi , kad pas ja vedami kursai super truper
bet manau dar ankstoka kursus lankyti pasimirs veliau viskas
del echo tai stenkis Luluka negalvoti nieko blogo, kaip tik kad viskas bus gerai, nes pamatysi taip ir bus
jei pamirsiu uzklausti parasyk po to kaip kas
na as joga lankiau Plungej, tuo metu ten gyvenau bet galima ir cia... nes jogos mokytojos is cia atvykdavo, bent dvi trys tikrai yra puikios...pati atskirai nesciuju jogos nelankiau ejau bendrai su visais, bet cia kiek zinau susidaro grupe.. minijos g.2 atrodo ketvirtame aukste bene treciadieniais vyksta bendra joga tai, manau, galima pasiteirauti ir del nesciuju jogos, nes kiek lengvesni pratimai...
sveikos klaipedietes mamytes
prisijungsiu ir as i si forumeli.. kaip jusu pilvukai auga?
mano tai gerai
suku galva kad reikia jau garderoba keisti
ir kaip visos nezinncios lties taip pat su nekantrumu laukiu kada suzinnosiu.. Zinoma svarbiausia sveikas vaikutis, bet vistiek labai idomu kas tiksliau!!
perskaiciau visa si forumuka, buvo klausta pas ka darytis echo... ir as dariausi privaciai pas Kiseliova, viskas liuks buvo
labai faina gydytoja! (cia gal dar kam reikes rekomendaciju.. tai tikrai galiu pasakyt kad ji maloni. nes kai kazkur paskambinau vien del info kur daryti galiu, tai toks bendravimus kaikuriu lietuviu, apsalus likau
)
beje kaip orelis Klaipedoje??? esu isvykusi, bet neuzilg gryztu..
Shakira parašė:
sveikos klaipedietes mamytesprisijungsiu ir as i si forumeli.. kaip jusu pilvukai auga?
mano tai gerai
suku galva kad reikia jau garderoba keisti
![]()
![]()
ir kaip visos nezinncios lties taip pat su nekantrumu laukiu kada suzinnosiu.. Zinoma svarbiausia sveikas vaikutis, bet vistiek labai idomu kas tiksliau!!
perskaiciau visa si forumuka, buvo klausta pas ka darytis echo... ir as dariausi privaciai pas Kiseliova, viskas liuks buvo
labai faina gydytoja! (cia gal dar kam reikes rekomendaciju.. tai tikrai galiu pasakyt kad ji maloni. nes kai kazkur paskambinau vien del info kur daryti galiu, tai toks bendravimus kaikuriu lietuviu, apsalus likau
)
beje kaip orelis Klaipedoje??? esu isvykusi, bet neuzilg gryztu..
![]()
Sveikute, kaip smagu , kad mūsų klaipėdietės po truputį prisijungia, o čia jau taip ramu, ramu...
ŠIandien oras tikrai karštas, net nesinori kišti nosies į lauką - laukiam vakaro, tuomet ramiai galėsime pasipliuškenti su dukryte...
Shakira - o kada tau numatoma gimdymo data?
Luluka parašė:
Sveikute, kaip smagu , kad mūsų klaipėdietės po truputį prisijungia, o čia jau taip ramu, ramu...![]()
ŠIandien oras tikrai karštas, net nesinori kišti nosies į lauką - laukiam vakaro, tuomet ramiai galėsime pasipliuškenti su dukryte...
![]()
Shakira - o kada tau numatoma gimdymo data?
![]()
Karsta? oi noreciau kad cia butu kiek silciau (vokietijoje).. bet nieko tuoj grysiu trumpam, tj gal spesiu pasidziaugti saulute biski..
na man echo nustate kad sausio 15 terminas
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai