ziedunee parašė:
as uzsiregistravau pas Maktionoviene, jei gerai supratau per telefonao kokia gal jus pasiulysite geresne
![]()
visom keturiom uz Maciuleviciene
ziedunee parašė:
as uzsiregistravau pas Maktionoviene, jei gerai supratau per telefonao kokia gal jus pasiulysite geresne
![]()
visom keturiom uz Maciuleviciene
Dovile__ parašė:
visom keturiom uz Maciuleviciene![]()
dekui, sekanti karta pas ja registruosiuos
ziedunee parašė:
dekui, sekanti karta pas ja registruosiuos![]()
as pas ja lankiausi visa nestuma,nereali gyditoja, labai gerai ismananti savo darba,maloni visad atsakys ir rupimus klausimus
ziedunee parašė:
![]()
taip lankiausi pas Gintauta na vienom jis blogas kitom geras,man asmeniskai jis geras buvo,buvau pakliuvus ir pas Maciuleviciene tikrai gera gydytoja rupestinga
sveikos mamytes, mes vel kankinames su sloga...gal galit patarti, ka naudojat, kad palengvintu atsikosejima? nes baisiai sausas kosulys. idomu ka musu daktare patars, bet as ja nelabai pasitikiu
o musu paneles i viena kita tik paziuri ir tiek, nes idomiausia esu as
ir pacios neima barskuciu, bet padavus mielai zaidzia ir aisku visu pirma patikrina ar skanu
mes jau nuo svenciu kankinames su dantimis, labai sunkiai dygsta - ir tepam ir viburcol zvakutes dedam, bet nelabai kas padeda. viltis, kad jau nedaug liko, nes matosi du ruoziukai
murka123 parašė:
Mums nuo slogytes geriausiai adrenalino gaminami lasiukai, tada ir kosuliukas dingsta.
tie lasiukai tik pagal recepta ir gaminami parduodami?
murka123 parašė:
Mums nuo slogytes geriausiai adrenalino gaminami lasiukai, tada ir kosuliukas dingsta.
va ta ir sakiau vakar
nes kol stovim salia issisiepusios ir ziurim tai jiems ir neydomu tie zaislai
Dovile__ parašė:
visom keturiom uz Maciuleviciene![]()
Pas Violeta? As Vilniuj pas ja lankiausi, man jin superine!
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai