Kristina.Sambuka parašė:
o mano bendradarbe uzvakar pagimde su cp, tai tik priespienis bega kol kas, bet gal atsiras pienas...misinukus dave vaikui bent jau pora dienu
na, man pienukas po cp atsirado tik 3 para, tada pirma naktis be misinio buvo
Kristina.Sambuka parašė:
o mano bendradarbe uzvakar pagimde su cp, tai tik priespienis bega kol kas, bet gal atsiras pienas...misinukus dave vaikui bent jau pora dienu
ziogiuks parašė:
O tai ko priespieniu nemaitinai? Ar ir jo nebuvo?
Kristina.Sambuka parašė:
tai juk pirmas 2-3 dienas tik priespienis ir bega jis labai sveikas ir naudingas vaikui, kodel ta misinuka duoda jai priespienio turi
Sandriuke parašė:
tai juk pirmas 2-3 dienas tik priespienis ir bega jis labai sveikas ir naudingas vaikui, kodel ta misinuka duoda jai priespienio turi
as taip pat nesupratau kodel, nes priespieno zymiai maziau reikia nei pienuko
linestra parašė:
as taip pat nesupratau kodel, nes priespieno zymiai maziau reikia nei pienuko![]()
tai va man kazkada tokia pazistama viena paskoja, sako as tik pagimdziau ir jau iskart misiniu maitinau nes pieno nebuvo, sako bego tik toks geltonas skystis.. nu va ka daro nezinojimas, tai juk pirmas dienas tik toks "skystis" ir bega, jis vadinamas priespieiu ir labai naudingas.
Ellie UK parašė:
Aciu jums!!! Nuraminot mane labai stipriai!!!!As irgi netikejau, bet kaip sakant reikejo pasitikrint
Dar karteli aciu jums!
![]()
o tau gal cezaris nusmato? ar tik seip smalsumas
Sandriuke parašė:
o tau gal cezaris nusmato? ar tik seip smalsumas![]()
Nu turetu buti palei viska
Bet cia UK dar viskas gali pasikeist
Bet kaip sakant domiuosi viskuo nuo pirmu dienu
Ellie UK parašė:
Nu turetu buti palei viskaBet cia UK dar viskas gali pasikeist
Bet kaip sakant domiuosi viskuo nuo pirmu dienu
![]()
o kodel? jai nepaslaptis
Sandriuke parašė:
o kodel? jai nepaslaptis
Turiu didele nugaros trauma
3 testuotojų vertinimai