eziukas33 parašė:
Mane tai sia savaite tai labai vargina ,iegojimas kartu. KAzkaip bandziau pietu miegelio paguldyti i savo lovyte. NEpavyko. Gal reikejo mokyti ja kai nemokejo atsis…
Aš į lovytę perkeliu, kai užmiega mūsų lovoj.
eziukas33 parašė:
Mane tai sia savaite tai labai vargina ,iegojimas kartu. KAzkaip bandziau pietu miegelio paguldyti i savo lovyte. NEpavyko. Gal reikejo mokyti ja kai nemokejo atsis…
Karinukee parašė:
Yra. Diena maziausiai 10kartu ir nakti maziausia 5 kartus..
Oho, kaip dar dažnai nori
Giunel parašė:
Sveikos!![]()
Sakykit kokias apsaugas jūs naudojate stumdomom spintos durim? Maža to kad ten tva…
kol kas musu stumdomu duru neuztiko dar mazoji, neatidaro
o kitiems baldams naudojam paprastas apsaugas 
ieva6891 parašė:
Man pavyko snd uzmigdyyi ja savo lovytei. Be pagalbos. Nezinau ar ilgam bet jau mazas laimejimas. Noriu kad ismokru pati
eziukas33 parašė:
Man pavyko snd uzmigdyyi ja savo lovytei. Be pagalbos. Nezinau ar ilgam bet jau mazas laimejimas. Noriu kad ismokru pati
Tai nuo ko pradejai?..nes mano tik su (.) uzmiega,net nezinau nuo ko pradet,ka su ja daryt,kad pradetu po biski pati migdytis...
Pvz., aš vis supdavau ant rankų, kad užmigtų. Tada vieną dieną nustojau supti, tiesiog laikiau ant rankų, laukiau, kol užmigs. Paskui paguldziau i lova, atsiguliau salia ir vel laukiau. Žinoma, ilgiau užtrunka nei supant, pasimala biškelį, pasisukinėja, bet galų gale užmiega. Šiandien jau pati buvau taip nusikalus, kad net lopšinės nedainavau. Atsigulėm, apsikabinau, kad nesikeltų ir neitų į kitą lovos kraštą ir pati užsnaudžiau. Atsibundu - vaikas miega :-D
Bet irgi norėčiau jau, kad užmigtų savo lovytėj pats. PO truputėlį bandysim. Bet aš tikrai nesiimsiu to metodo, kur siuloma leisti vaikui issiverkti 5-10 min. (perskaičiau G.Ford knygoj). Ilgiau užtruksim, nei kelias dienas, bet neskausmingai mes
Kai turėsiu antrą, tai (bent jau dabar galvoju) iš karto pratinsiu miegoti lovytėj, kad paskui būtų paprasčiau, nes juk ir laiko tiek nebus, kai ne vienas vaikas. Pirmajam tenka viskas :-D
Maniske uzmiega dazniausiai savo lovytej, be supimu, maitinimu, nors nakti keliasi daugybe kartu. As ja pamaitinu, apsnudusia paguldau i jos lova, o pati atsigulu, kad matytu i musu lova. Ji guli, sedasi, vartosi, o kai kniurza as jai lopsine dainuoju, po mazdaug 15 min, jau miega skersai lovos
Aisku keliames n kartu, bet jau bent kazkoks pasiekimas
dzintariuxxx parašė:
Maniske uzmiega dazniausiai savo lovytej, be supimu, maitinimu, nors nakti keliasi daugybe kartu. As ja pamaitinu, apsnudusia paguldau i jos lova, o pati atsigulu, …
Nu reikia ir man tam pasiryzti, bet as dar vis tingiu. Cia grynai ne vaiko, o mano problema. Man paprasčiau, kai su manim naktį miega. Tai kai atsikelia koki karta pavalgyti ir pampio pasikeisti as jau bunu bais pavargus :-D Kas butu, jei nakti net n kartu keltumemes, gal nukrisciau diena is nuovargio. Ir tai... Ir dabar dar leidziu sau koki karta su vaiku diena pamiegoti, nes bunu pavargus
Islepimas :-D
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai