Muciacita parašė:
Dariausi, tyrimas tobulas. Nera priezasciu, sake kazkoks maistas alergizuoja. Dietos laikiausi, bet neaisku vistiek del ko, beliko menesiuka pakentet ir issispres v…
O yra berimas? Man dabar ant slaunu priekines puses atsirado...
Muciacita parašė:
Dariausi, tyrimas tobulas. Nera priezasciu, sake kazkoks maistas alergizuoja. Dietos laikiausi, bet neaisku vistiek del ko, beliko menesiuka pakentet ir issispres v…
aleksa1987 parašė:
Man vienu uzteko, ir tai jas uzdejo, kai ruosesi i palata perkelt.
man apskritai gimdykloj ligonine dave ju iklota dideli ir tinklines kelnaites, o savo paskui jau palatoj naudojau.
pleksnike parašė:
Atsiprašau, jei mano klausimai bus kvailoki, be turiu paklaust:
tai su lagaminais daugiausiai visos ir eina, kaip i oro uosta :D
dar neskalbiau nieko, gal siandien prisiruosiu isskalbt viska
zemynazemyna parašė:
o kur jus perkates tuos aliejukus ?ir dekui uz patarimus
kavo pilinga tai daznai darau.
Man viena gera aromaterapeute rekomendavo Lietuvoje rinktis "Kvapu namus".
Manuela parašė:
Įtariu, kad likau paskutinė, kuri dar nepradėjo dėtis daiktųKažkaip neprisiruošiu
![]()
As pasiruosiau varianta
Vienas krepsys vaiko, kitas- mamos
Inetunas parašė:
O man su miegu visai kitaip, nakti atbundu tik kada i tualeta reikia 3-4 k.o toliau miegu iki kiek atsibosta, buna iki 12 ismiegu, jei anksciau reikia keltis, kokia…
As taip pat miegancioji grazuole
Net sazine kartais grauzia, kad puse dienos grazios pramiegu
Liks parašė:
Nera, tik kai pakasau is sirdies tada tokios lyg smulkios pusleles atsiranda. Gal dilgeline cia, viena gyd taip sake, kita paneige. O jums ar praejo niezejimas ikyrus? As dar pastebejau kad man labiau nuezti kai susylu ir padeda saltesnis dusas.
sondan1127 parašė:
Panyckos o jum neniesti pilvuku? Oda stengiuosi kuo daugiau drekinti, naudoju ta nivea duso balzama ir kokosu sviesta, bet vis ziuriu, kad uzeina toks nemalonus pil…
Jeigu niežti tik pilvą, tai drėkinti reikia kremukais, bet jei jau ir rankas, ypač delnus ar pėdas, tai jau reikia kreiptis į gydytojus dėl sutrikusios kepenų veiklos. Aš sau tokią ligą atradau (ir medikai tyrimais patvirtino) prieš savaitę, tai jau gydausi, į dienos stacionarą pėdinu ir po dvi lašines susilašinu.
Muciacita parašė:
Nera, tik kai pakasau is sirdies tada tokios lyg smulkios pusleles atsiranda. Gal dilgeline cia, viena gyd taip sake, kita paneige. O jums ar praejo niezejimas ikyr…
paskaitykit 34 savaitei ka raso cia tevu darzelyje. As manau cia tas variantas. Nes ir man kokiose 4 vietose niezti ir atsirade pusleles
Balsė parašė:
Jeigu niežti tik pilvą, tai drėkinti reikia kremukais, bet jei jau ir rankas, ypač delnus ar pėdas, tai jau reikia kreiptis į gydytojus dėl sutrikusios kepenų veikl…
O jei riesus niezti, bet labiau ryte ir i vakara, ir pedas tik karta per diena, tai cia nieko? ar jum pastovus tas niezulys nepraeinantis?
Indraja18 parašė:
O as siandien keliausiu pas seimos gyditoja prasysiu kad israsysiu normaliu vaistu baigiu isprotet visa menesi kosulys kankina, isivaizduoju kaip mano lelytei pilvu…
gerk liepuku arbatytes .. tikrai padeda,nes as budama nescia labai sirgau labai kosejau.... ir dar tepdavau kakla zvaigzdute arba laikydavau silta druska .... jokiu vaitsu nenaudojau ....bijojau del lelytes ...
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai