AgneGry parašė:
Aha reikia rytoj uzsiregistruoti.bet registruoja tik nuo 17val man atrodo![]()
Tai jei pavyks as uzsiregistruosiu ir jei ka pranesiu
butu smagu
AgneGry parašė:
Aha reikia rytoj uzsiregistruoti.bet registruoja tik nuo 17val man atrodo![]()
Tai jei pavyks as uzsiregistruosiu ir jei ka pranesiu
butu smagu
dvynes andzela ir adrija parašė:
na taip jau ir mum geriau butu bent jau man paskaudes ir praeis o dar nei nakti miegot nei namus sutvarkyt nei kur iseit gali visur skauda![]()
aš tai kad ir su skausmais, bet daug vaikštau, langus valau, tvarkaus, laiptais laipioju, kad tik greičiau mažutė pasirodytų. Nes visgi vis tiek jau visiškai išsivysčiusi, plaučiukai subrendę jau tokiu laiku, tai jau gali ir gimti
Noriu atsigauti.. Nors kitos sako, kad va tada tikrai ne ką geriau, nes vaikelis juk gali neramus būti ir supti tektų per naktis, tačiau juk tada be skausmų bent suptume,o miegot ir dabar ne kažką pamiegam :/
greta4321 parašė:
matyt patinka pilvelyje ir nenori gimdi dar![]()
![]()
tai ir mes su vyru taip sakom, bet jau ir mažasis vis glosto pilvą ir sako: sese, ateik
niekaip nepriprašom mes jos. Užsispyrusi kaip reikiant ;)
AiraP parašė:
na mes jauciames gan gerai, tik jauciasi vis greitesnis nuovargis kita diena atrodo kad kiaura para galiu gulet ir miegotka dar pastebejau jog maziau valgyt nor…
Niu as ir esu is Norvegijos, tai mano tase ir bus mažytė, kaip pagalvoji kiek Lietuvoje merginos visko turi susipirkti i ligonine, o cia viskuo valstybe pasirupina.
aistyte22 parašė:
man taip siaubingai oro truksta , kad nezinau..ar dar kam taip buna? neina ikvepti normaliai
Buna ir man,kiekviena miela vakara einant miegot,o ir dienos metu taip pat..tai susidedu kelias pagalvea ir miegu vos ne sededama,o dar ir nosis buna pradeda kimstis tai tada visai tragedija,jau laukiu kad greiciau viskas baigtusi...
gitali777 parašė:
Na kita antradieni mane skatint pradestai bet kokiu atveju per ta savaite pagimdysiu... jau ir baimes atsiranda labiausiai nenoriu to membrana sweep proceduros …
Kas cia per membana sweep?
Frenezija parašė:
Kas cia per membana sweep?
Cia vienas is skatinimo budu... toms kurios pernesioja ji taiko ir va man kai diabetas nesciuju neleidzia ilgiau nesioti irgi ji darys su pirmu isvengiau sio "malonumo" daktaras su pirstu atlieka sukamuosius judesius gimdos kaklelija taip atskirdamas membrana nuo gimdos kaklelio (naturalus gimdymo suzadinimas)
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai