greta4321 parašė:
Šita atmetu,nes mano vaikas kakoja dar ir kaip![]()
Nemaitinu savo pienu, nes jo turiu labai labai mazai
greta4321 parašė:
Šita atmetu,nes mano vaikas kakoja dar ir kaip![]()
Nemaitinu savo pienu, nes jo turiu labai labai mazai
Mano mazes veidukas galvyte kaliukas isbertas mazais raudonais spuogiukais
ikazin gali buti cia prakaitine? kiek internete ieskojau info visur skirtingai raso. Maudomes ipilu lakisiu nuoviru,daznai valau veiduka virintu vandenuku,ir ramunelem,jau savaite kaip nepraeina berimai
Camel parašė:
Mano mazes veidukas galvyte kaliukas isbertas mazais raudonais spuogiukais![]()
ikazin gali buti cia prakaitine? kiek internete ieskojau info visur skirtingai…
Jei vienoda kraujo grupe tai valosi odele. Nes mums tas pats yra
lliniux parašė:
Musu pirmosios maudynes irgi buvo triuksmingos - labai jau verke. Bet dabar maudau visada kai pavalgo ir ne ant gultuko o ant poroloninio meskiukio skirto maudyne…
Reiks gal ir pabandyt nusipirkt mesiuka
o mum sake maudyt nevalge gal tdl ir zyzia ji pas mane
jurgita88 parašė:
Jei vienoda kraujo grupe tai valosi odele. Nes mums tas pats yra
Taip vienoda kraujo grupe. O jums gal gyd taip sake? Jums ir tik galvyte isberta?
loretjute parašė:
Reiks gal ir pabandyt nusipirkt mesiukao mum sake maudyt nevalge gal tdl ir zyzia ji pas mane :D</blockq
tai taip leliuka maudyti tik ne alkana, del to ir pyksta, iskart po maitinimo maudant didesnio tikimybe kad atpils, tai pavalgidine lukterkit ir meginkit,kad tik maudynes butu smagios jums
![]()
AgneGry parašė:
sveikos..kada reikia dabar apsilankyti su leliuku pas daktarus? jau uzregistravot savo mazuosius pas daktare?
Reikia kai leliukui sueina mėnesis
Mums pasiteisino pataisu milteliai nuo issutimu - aciu mamytems uz patarimus
as vel pasimeciau, nu buti mama issukis didziausias. verkioja mano dukryte, ir taip man negera ant sirdies stebeti, raminti beveik neiseina. teko duoti tiute, su ja ramiau, bet kaip ji tampo ja, atrodo, jei sugebetu, i gabalus istaskytu
internete skaitau apie diegliukus, randu, kad diegliuku pozymis gali buti ir rietimasis atbuliniu, ne tik kojyciu rietimas prie pilvuko. tai va, noriu pabandyti duoti lasiuku, bet bijau, o jei cia ne diegliukai vis del to. nebezinau, nei kaip padeti kuo greiciau savo mazytei, atrodo, tuoj verksim abi
brigusia parašė:
Pasitarkit su vaiko gydytojajei maitinat mp - neskubekit.
As anglijoj, tai jie tokiu dalyku nesupranta...
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai