AgneGry parašė:
Nezinau ar tiesa,bet viena drauge sake,kad ananasas sukelia skatinima.ir i pabaiga nestumo jo apskritai nerekomenduoja valgyt.
Sita mita ir as girdejau tik tipo su sampanu reikia gerti tai vos ne gali vaziuot gimdyt.
Esu girdejus
AgneGry parašė:
Nezinau ar tiesa,bet viena drauge sake,kad ananasas sukelia skatinima.ir i pabaiga nestumo jo apskritai nerekomenduoja valgyt.
Sita mita ir as girdejau tik tipo su sampanu reikia gerti tai vos ne gali vaziuot gimdyt.
Esu girdejus
tmaziliauskaite parašė:
Sita mita ir as girdejau tik tipo su sampanu reikia gerti tai vos ne gali vaziuot gimdyt.Esu girdejus
![]()
Su pirmu ir sampe geriau ir su vyru buvau, bet tik termino diena gimdziau
ne mitas yra tik mylejimasis, nes vyro sperma minkstina gimdos kakleli, o tai palengvina gimdyma
dvynes andzela ir adrija parašė:
bandziau ir taip bet vistiek net degina tai ananaso privengiu![]()
teko skaityti kad ananasas turi kazkokiu medziagu kas grauzia musu oda.. dar pajuokavo jog valgydami ananasa jis valgo mus
nors man istikro kai apipjaustau skura galiu nors visa suvalgyti
AgneGry parašė:
oj ne.. as labai megau su pirmu konservuotus ananasus tai jau tikrai isnesiojus nebuciau buvus
cia manau siaip sutapimai.. cia kaip kitoje grupeje sutapimas visos kita diena gimdyti isvaziavo kai cepelinu diena pries pavalge
Torri parašė:
Nieko jis nesukelia, eilinis mitaso i gala kaip tik nepakenktu jei ir skatintu
![]()
Sakau,kad gal ir ne tiesa :))
AgneGry parašė:
O as vieninteliu vaisiu kuriu noriu tai nektarinai bet ir tai maksimum 2 tik per diena suvalgau..nei vynuoges,nei bananai kaip kitas nestukes manes visai netraukia …
Man ir nektarinai cia vienu metu silpnybe buvo
tmaziliauskaite parašė:
Siuo momentu man vienai sunku su saiku?Nemoku tik pavalgyt amziais persivalgau...
![]()
man ir tas pats buvo bet kaip viena karta skrandy skaudejo tai valgau mazom porcijon ir daznai
Cukranendrė parašė:
teko skaityti kad ananasas turi kazkokiu medziagu kas grauzia musu oda.. dar pajuokavo jog valgydami ananasa jis valgo musnors man istikro kai apipjausta…
nu o paskui vaikstau raudonom lupom net vyras juokesi
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai