Edit@ parašė:
Labas rytas visomsjums faina, dar echo darys, o man nebe
visur skirtingai. du kartus padare, pati pirma kart kai buvo 5sav ir kai 20sav. ir viskas
![]()
o kodel nebedarys?
kaip keista
Edit@ parašė:
Labas rytas visomsjums faina, dar echo darys, o man nebe
visur skirtingai. du kartus padare, pati pirma kart kai buvo 5sav ir kai 20sav. ir viskas
![]()
o kodel nebedarys?
kaip keista
Edit@ parašė:
Neisivaizduoju, sake nera reikalo daugiau daryt, viskas aisku sako ir viskas gerai, tai ir nedarys
kazkokia nesamone
nes mano gydytoja sake yra privalomi 3 ekoskopo tyrimai , po jei pajunti kad vaikas nebesispardo ar nebejuda iskarto irgi siunce ekoskopo daryti
Edit@ parašė:
nezinau net, sake jei noresiu darytis tai galesiu, tik jau reiks susimoketi
o as vietoj taves sakyciau nebejauciu vaisiaus judesiu ka daryti ir nusiusnemokamai ekoskopa darytis pagudrauti biskuti gali
Edit@ parašė:
uoj ne, nenoriu taip
sveikos merginos! na va suzinojau kad tikrai 100% mergyte turesim
ilgai mane apziurinejo viska istikrino ir nosyte ir lupytes ir galvyte ir visa kuneli detaliai, jokiu priekaistu! tik va mano gimda gan zemokai
sake ateit 35 36 savaite pas ja... na tikekimes viskas bus gerai, labai noreciau pati gimdyt be cezario pjuviu... kazkuriai cia is forumieciu irgi gimda saket zemokai gal ka pasidomejot daugiau apie tai? as skaiciau kad reiketu pagert magnio su b6 ???
Ieva dziaugiuosi, kad tau viskas gerai! ar prisake kokiu patarimu daktarai? gal tau irgi magnio reiketu pagert ka???
juoduke. parašė:
sveikos merginos! na va suzinojau kad tikrai 100% mergyte turesimilgai mane apziurinejo viska istikrino ir nosyte ir lupytes ir galvyte ir visa kuneli detaliai…
Sveika. Mano placenta buvo žemai, bet dabar viskas gerai jau pakilusi yra. O daktarai tai paklausė kada eisiu pas savo gydytoją, sakau už savaitės tai sako labai gerai. O daugiau nieko nesakė, nes visi tyrimai geri buvo. Pažiūrėsiu ką pasakys pirmad mano gydytojas. O ligoninėje tai tris kartus per dieną po dvi tab gerdavau magnio, nes pas mane pilvas kietėdavo. Ir lašindavo vaistus, kad gimda nesusitraukinėtų. Tai va kol kas viskas gerai. Nebijok pakils ir tau dar daug laiko, man pakilo truputį per dvi sav, o dabar kai ligoninėj mačiau tai gana aukštai pakilusi. Beje sveikinimai, kad mergytė ;-) man tai aiškiai parodė, kad berniukas, sako va matot kiaušiukus :-D
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai