viktorija12346 parašė:
nu tai va. bet jau nieko nepakeisiu
Viktorija12346 gal gali savo istorija trumpai papasakoti? aš tiesiog pirmą kartą susiduriu su tokia jauna būsima Mamyte
viktorija12346 parašė:
nu tai va. bet jau nieko nepakeisiu
Viktorija12346 gal gali savo istorija trumpai papasakoti? aš tiesiog pirmą kartą susiduriu su tokia jauna būsima Mamyte
vaivuteee parašė:
nu va labai panasiai augam![]()
nu jo
tu kai pirmo laukeisi tai buvai 18, o as va pirmo 19
Karinukee parašė:
nu jotu kai pirmo laukeisi tai buvai 18, o as va pirmo 19
![]()
tai gi
Aciu uz sveikinimus,na is pradziu kad vieno praejo 4sav. jau dvieju,ir dave paklausyt abieju sirdeliu net nepajutai kai skruostu nuriedejo asara,zinoma dziaugsmo...sirdis dauzes lyg paselus,niekaip negalejau nustygt vietoj ir islaukt iki vakaro,kad pranest saviskiui,istempiau,padaviau echo nuotraukele o jis ''cia dvi pusles,tai cia du'' kokia 10min ziurejo i ta nuotraukyte o poto pabuciavo,bet ta vakara net valgyt nereikejo,o db lyg aukso puoda butu laimejes...na as tai negalejau patiket kad tikrai du,kol neprade breika sokt abu kartu ir skirtinguose vietose,veiksmas vyksta kaip turi but,naktim turbut kluba atidaro;-D
kipsiukas parašė:
Aciu uz sveikinimus,na is pradziu kad vieno praejo 4sav. jau dvieju,ir dave paklausyt abieju sirdeliu net nepajutai kai skruostu nuriedejo asara,zinoma dziaugsmo...…
OI KAIP FAINA JUMS!!!!!!! SUPER TIKRAI
kipsiukas parašė:
Aciu uz sveikinimus,na is pradziu kad vieno praejo 4sav. jau dvieju,ir dave paklausyt abieju sirdeliu net nepajutai kai skruostu nuriedejo asara,zinoma dziaugsmo...…
labai faina
pas mum daug dvyniu, tykejaus gal ir man kada du bus, bet nea:Dsu dviems leliais ir apsistosim mes
vaivuteee parašė:
labai fainapas mum daug dvyniu, tykejaus gal ir man kada du bus, bet nea:Dsu dviems leliais ir apsistosim mes
![]()
bet vyras ir dukros nori tai jis ir sako darysim kol turesim:DDDsakau jo jo pirma uzsidirbt reik norint tiek vaiku islaikyt
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai