juoduke. parašė:
o gerastai vadinasi as ne viena dviese busim
![]()
![]()
![]()
![]()
patikek manim
juoduke. parašė:
o gerastai vadinasi as ne viena dviese busim
![]()
![]()
![]()
![]()
patikek manim
Grazus pilvukai, su Kevinu kai buvau toks pilvas kai dabar bivo kokiam 8 menesy
sakau arba dicke pana arba vaisiaus vandenu daug
drauge tai turi du sunus vienam 5 metai bet gime 5 kg, kitam metukai, bet irgi gime 5 kg, pati buvo kuda, o pilvas tai per metra atsikises
gerai atrode kojos kai degtukai ir pilvuzas toks milzinas
blizgutisss591 parašė:
zinot ka as nesuprantu kai ko jei man yra 25 savaites po keliu dienu bus 26 tai taip iseina kad nestumas yra 6 su puse menesio taip ania?
jei td raso kad prasidejo 26 savaite tai taip ir iseina kad dar tik prasidejo 26 savaite tai pvz 25 savaites ir 1 diena 25 savaites ir 2 dienos ir tt o kaip bus lygiai 26 savaites rasys kad prasidejo 27 savaites nors bus dar tik 26 ir 1 diena
man sunku buvo irgi iskolkuliuoti sita sistema
silwiya parašė:
25 sawaites lygtais 5men ir 3 sawaites iseina![]()
menuo turiu 4 savaites ne 5 jei skaiciuojam pagal keturias savaites iseina 6 menesiai ir 1 savaite ..
Agnestaa parašė:
Grazus pilvukai, su Kevinu kai buvau toks pilvas kai dabar bivo kokiam 8 menesysakau arba dicke pana arba vaisiaus vandenu daug
drauge tai turi du sunus vien…
kad man wiskas i pilwa eitu,,, o dabar subine kaip tankas wargso pilwelio nesimato beweik
juoduke. parašė:
jei td raso kad prasidejo 26 savaite tai taip ir iseina kad dar tik prasidejo 26 savaite tai pvz 25 savaites ir 1 diena 25 savaites ir 2 dienos ir tt o kaip bus lyg…
bet as pati pagal savo cikla skaiciuojiu po 4 savaites tai taip ir iseina man 25 nestumo savaite greit bus 26 kiekviena diena braukau kalendoriuje tai man iseina 6 menesiai nes 5 takir menesiai yra lygiai 20 savaiciu
blizgutisss591 parašė:
menuo turiu 4 savaites ne 5 jei skaiciuojam pagal keturias savaites iseina 6 menesiai ir 1 savaite ..
aj zodziu
tie skaiciawimai neman tada
silwiya parašė:
aj zodziutie skaiciawimai neman tada
![]()
nu bet rimtai as pati nebesusigaudau jei skaiciuoju po 4 savaites tai lygiai menesis yra iseina 6 menesiai su trupuciu man is kur nustato gimdymo tada kovo 11? nu siaubas kazkos
as kazkodel esu isitikinusi kad pagimdysiu vasari ne kova
silwiya parašė:
patikek manim![]()
Tai tikriausiai būsime trise, nes aš 12 kg jau priaugau
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai