devotion parašė:
As siandien uzmaciau tokias serveteles, i viduri iklijuosiu raides ir gausis puiki girlianda![]()
Lb grazu
kur uzmatete?
devotion parašė:
As siandien uzmaciau tokias serveteles, i viduri iklijuosiu raides ir gausis puiki girlianda![]()
Lb grazu
kur uzmatete?
tuttyte parašė:
Pasiemiau siandien knyga "Mano krikstynos", gavau per 1 d.d. PAtiko, grazi knyga
Priminkite,kur jus knyga uzsakinejote?
Rugilė. parašė:
O kaip gražutortas turbūt iš "saldi diena"? Mes ten irgi užsisakėm. Skanus buvo? Išvaizda tai nereali, laaabai gražus
![]()
Taip is "saldi diena", na as labai nerimavau del tu visu saldumynu, bet nusiunciau visas nuotraukas (keksiuku, pospiuku, torto, sausainiu) konkreciai parodziau ko noriu ir meldziausi kad tik viska igyvendintu, nes sunku su manim perfekcioniste, bet... Kai atsiunte nuotrauka padarytu saldumynu, net asara laimes braukt galejau, kad viskas taip tobula. Tortas buvo dvieju skoniu, labiausiai visiems patiko sokoladinis su karamele
As ir pergyvenau ka reikes darytis dekoraciju, bet susiskambinus su fotografe paaiskejo jog ji visiko turi ir mums liepe buti pasipuose, gerom nuotaikom ir nesukti galvu, pasidomejo, ko mes noretume. Atkrito daug rupescio, o svesime kavineje, kur ir taip puosnu ir papuos stala
simi parašė:
Sveikos, paskaitineju as karts nuo karto sia tema. Savo dukryte krikstysim rugpjucio 1d. Mastau apie bituciu tematika papuosimams, dekoracijomsAr kas nors planu…
Labai grazius darbelius ir jau gatavus daro FB Medus Sveikas ir Skanus
Labai norejau, bet kainele jau susidaro... Per daug dovanelems investiciju gausis ;)
Burbulenzas parašė:
Kur pirkot rėmelį ir kiek kainavo? Dėkoju![]()
Tokiu yra partypanda.lt skyrelyje "Krikstynos"
Lina Gud parašė:
Sveikos, planuotojos ;) kur, kas siuva kriksto skraistes?
Vieni is ju yra SmileStyle ;)
Rikita parašė:
Merginos seku tema nuo a iki z,bet kadangi buvau isitikinusi kad maziaus drabuzeliai bus is ELFAI todel labai ir nesigilinau kur mamos berniukams uzsako lininius dr…
Mano is cia siutas lininis berniukui
"Alinos artele", tinklapis www.kriksto-rubai.lt/lt/
Bet kaip su bendravimu, nezinau, nes esu perpirkusi rubelius is kitos mamytes. Bet labai graziai pasiuti ;)
Dar lininius siuva Hausinkos rankdarbiu pasakos, maciau.
Na ir dar tikrai daugiau yra is jau mamu vardintu
Lb nesmagu, kai taip ignoruoja... Daug klientu matyt turi, tai nerupi ir skaitymasis su klientais.
Deivinna parašė:
Idomu, ar as cia viena tokia, kuri nesiruosia daryti girliandu?![]()
Nu mes irgi svesim kavinej tik 6-8 zmones ir mazylis, tai ten as tik stala gelem papuosiu ir padesiu keksiukus su stalo korteliu laikikliais
dar pagalvosiu gal kokia juosta ant stalo pasiusim ir keleta meskuciu planuoju padet
bet pasiruosiu maza saldu staliuka su girlianda, keksiukais, pieno kokteliais ir sausainukais namie
uzkasim kol ruoaimes sventei ir bus siaip sventiska ir grazu
Del krikstateviu, tai pas mus irgi mano sesuo ir vyro brolis, manau geresniu nebuciau radusi
tai artimiausi zmones mums, kurie labai myli mazyli
O del poru, tai visada yra tikimybe kad isiskirs ir cia tik jau nuo zmogaus sazines priklausys ar jis toliau bendraus su kriksto vaiku ar ne...
eimiki parašė:
Del krikstateviu, tai pas mus irgi mano sesuo ir vyro brolis, manau geresniu nebuciau radusitai artimiausi zmones mums, kurie labai myli mazyli
O del poru,…
Na, pagalvokite, kad tam žmogui, kuris išsiskyrė ir nebėra šeimos narys, vis dėlto nėra lengva palaikyti ryšį su krikštavaikiu. Pavyzdžiui, jo nekviesite į gimtadienio šventę su visais šeimos nariais, jam bus nesmagu, o jei pas buvusį sutuoktinį jau antra pusė atsirado, tai nei vienam nėra smagu susitikti prie vieno stalo
žinoma, galima rodyti dėmesį vaikui atskirai, atskirai atvažiuoti jo pasveikinti, atskirai susitikti, bet ir vaikui kils klausimų, o kodėl jo krikštatėvis ar krikštamotė nedalyvauja bendroje šeimos šventėje ir pan.
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai