juoduke. parašė:
Ar pati darete siuos grozius?
juoduke. parašė:
Ar pati darete siuos grozius?
strazdute parašė:
Sveikos mamos-planuoklėsPasidalinkit kokiais kriterijais vadovaujatės renkantis krikšto tėvus? Esu pasimetus. Visą nėštumą planavau kad mano vyresnėlis paaugs …
Mums pagrindinis kriterijus buvo tas, kad butu savi zmones, kad nedingtu, kaip deja rodo patirtis... Va mane pakrikstijo tevu draugai, patys nustojo bendrauti, o sutare labai labai gerai ir mane pamirso... Tai mes renkames is artimiausio seimos rato
Deivinna parašė:
Idomu, ar as cia viena tokia, kuri nesiruosia daryti girliandu?![]()
Ne
dowyle parašė:
tą patį prisiminusi žadėjau ir aš parašytiGalima tuos pačius kviest ne vienam vaikui gi
![]()
Na taip, bet vienintele savo sese pasitikiu ir noreciau- bet jai čia jau būtų bene 4 krikstavaikis
Deivinna parašė:
Aš mąstau daryti - man puošnu, kažkaip šventiška
Deivinna parašė:
Aš išvis jokių puošmenų nedarau. Švęsime nedideliame restorane, tik šeimos nariai, tad nematau prasmės dekoruoti aplinkos - bus ir taip gražu, paserviruotas stalas, balta staltiesė... Šventinių pietų nefotografuosim, nebent sveikinimus ir tortą
Rokiene parašė:
Sveikos, gavau nuotraukėles iš fotografo, dalinuosi su jumisPrimenu, kad mūsų šventės temą buvo jūra. Pakvietimai svečiams atrodė taip saldus stalas , kadangi…
O kaip gražu
tortas turbūt iš "saldi diena"? Mes ten irgi užsisakėm. Skanus buvo? Išvaizda tai nereali, laaabai gražus
o šioje sodyboje mes šventėm vestuves. Tikrai nuostabi vieta!
Mes masinos nepuosim, kazkaip ir manau kad cia labiau vestuvems
O del kriksto tevu tai manau priklauso nuo pacio zmogaus. Kita karta tas svetimas zmogus gali daugiau rodyti vaikui demesi nei sesuo ar brolis
As turiu sese, vyras turi broliu seseru bet i kriksto tevelius imame visai kitus asmenis, tai mano pusesere ir musu draugas, jie rodo daugiausiai susidomejimo vaiku ir manom kad bus geresni kriksto tevai nei broliai ar seserys
O imti tik del to kad yra brolis ar sesuo, apsurdas
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai