pifpaf parašė:
O ta minusinė kraujo grupė aktuali tik tada, kai vienas iš tėvų +, o kitas - ?
Taip ir nebe pirmas nestumas.
pifpaf parašė:
Taip ir nebe pirmas nestumas.
Abra parašė:
Kai kurioms dar reikia pasidaryti kraujo grupes nustatyma. Jei yra skydliaukes ar sirdies bedu, tai atinkamai apsilankyti pas specelistus. Veliau pas ondontologa. K…
Kraujo grupe tai zinau, bet lapuko to neturiu, tai geriau pakartosiu. Su akym irgi yra bedeliu, na, ne baisiu - trumparege esu, bet nedaug nedamatau
Aciu
Jolanta37 parašė:
Kraujo grupe tai zinau, bet lapuko to neturiu, tai geriau pakartosiu. Su akym irgi yra bedeliu, na, ne baisiu - trumparege esu, bet nedaug nedamatauAciu…
Tai pasakykit, gydytojai ir ji pazymes kad reikalingas grupes nustatymas.
As irgi truputi trumparege. Bet mano trumparegiskumas nepavojingas. Jei buna labai didelis - , tai tokiu atveju reiktu nueiti pas oftolmologa (bent jau mano gine taip sako)
Siandien priduoti kraujo buvau... Tai kraujas is venos sunkiai bego. Laborante pazistama, sako - skysciu labai tau truksta.
Aisku, kur ju netruks, kad vis vemiu...
Sios dienos tikslas - isgerti 3l ir juos islaikyti.
Jau 0,5 yra. Man smagu
Abra parašė:
Tai pasakykit, gydytojai ir ji pazymes kad reikalingas grupes nustatymas.
As irgi truputi trumparege. Bet mano trumparegiskumas nepavojingas. Jei buna labai…
Taip ir padarysiu
Na taip, reikia saug skysciu gert, bet kai isferiu 1 litra, po to jau taip nelenda tas vanduo, net bloga darosi... Sulciu nelabai noriu gert, daug cukraus ten... Lieka arbata
pifpaf parašė:
Taip. Tuomet nestumo metu kelis kartus tiria, ar neatsirado antikunu, ir jei ju neatsiranda 28-32 sav nesciajai suleidzia injekcija, kad ju ir toliau neatsirastu. O po gimdymo per 72val jei kudikis gime su rh+, o mamos rh-, tai tuomet vel suleidzia injekcija.
Mamytes, perskaiciau jusu issisakymus apie scanus, tai prisiminiau, kad mano paskutines menesines buvo kovo 2d, o pas gine Lietuvos buvau kovo 24d, tai ji man dare vaginalini ultrasound ( bendrai patikrai) ir as dar nezinojau, kad laukiuosi ir ji nieko nemate, sake tik va kiausides geros ir lauk prasidedanciu menesiniu, o skaiciuojant nuo kovo 2d jau buvo 3sav. Ar imanoma pamatyti taip anksti? Arba ji gal bloga buvo?
Jolanta37 parašė:
Taip ir padarysiu![]()
Na taip, reikia saug skysciu gert, bet kai isferiu 1 litra, po to jau taip nelenda…
As geriu atba vandeni arba arbata daraus su citrina ir imbieru
as isgerti tai daug galiu, bet kad isvemiu..., tai naudos mazai
.As. parašė:
Mamytes, perskaiciau jusu issisakymus apie scanus, tai prisiminiau, kad mano paskutines menesines buvo kovo 2d, o pas gine Lietuvos buvau kovo 24d, tai ji man dare …
Dar nesimato 3 savaičių. O jei velesnė ovuliacija, tai gali ir dar porą savaičių nepamatyti.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai