.As. parašė:
Mamytes, gal zinot kelinta savaite galima pamatyti kokia lytis bus pas mazyli?
Jei rodysis, tai galima ~11-13sav. Bet jei bus pasislepęs/us tai gali ir pervisą laiką nepamatyti
.As. parašė:
Jei rodysis, tai galima ~11-13sav. Bet jei bus pasislepęs/us tai gali ir pervisą laiką nepamatyti
pifpaf parašė:
Seselevisur jos pilna.
Na tada tikrai kad visur
Nors įtarimą galit kelt
.As. parašė:
Dar vienas budas be echoskopo, tai kai mamytes darosi genetinius tyrimus, tada irgi pasako lyti
zaliojiii parašė:
Jei rodysis, tai galima ~11-13sav. Bet jei bus pasislepęs/us tai gali ir pervisą laiką nepamatyti![]()
O as suzinojau kas bus isvis tada kai jau istrauke is pilvuko ir pasake
buvo cp man
is pat pradziu per mazas vaikiukas ,nesimato,paskiau uzpakali atsukes,paskiau jau per didelis
tai ir iki paskutines minutes buvo pipiriukas(nes kaip pirma kart pamaciau buvo pipiriuko dydzio)
ir gime nuostabi mergaite
Va dziaugiausi kad nestumo simptomu jokiu nera tai kelintas rytas iki pusdienio draugauju su klozetu.
Kurias pykina,jums irgi tusciu skrabdziu vimdo? Nes man tulzim isvaro paskui ilgas laikas praeina kol koki maista priima. Siaubas kazkos fui,su pirmu nieko panasaus nebuvo....
Mums lyti pasake 13savaitei
jau kita savaite eisiu pasimatyt su pilvuko gyventoju...
Sviese parašė:
gavu pranešimą iš klinikos, kad mano vizitas atšaukiamas, nes gydytoją susirgo.. ir dabar nežinau kiek dar reikės laukt iki kol pagaliau patvirtins nėštumą..…
Bandykit gal pas kitą gydytoją ?
Lukute9 parašė:
O as suzinojau kas bus isvis tada kai jau istrauke is pilvuko ir pasakebuvo cp man
is pat pradziu per mazas vaikiukas ,nesimato,paskiau uzpakali atsukes,pask…
Man jeigu nebūtų darę 36 sav , bet reikėjo , kadangi ligoninėj gulėjau , tai aš taip pat turbūt tik per gimdymą sužinojus būčiau
Froke parašė:
Va dziaugiausi kad nestumo simptomu jokiu nera tai kelintas rytas iki pusdienio draugauju su klozetu.
Man ačiū fievui , tai tik kai kuriems kvapams bloga daros o taip gerai
bet dabar kai sloga ir kvapų net nejaučiu
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai