Agnieska09 parašė:
Beja kaip dienele,kaip nuotaikos?![]()
Dienele nebloga tik baisiai pavargau ir skauda nugara.
Agnieska09 parašė:
Beja kaip dienele,kaip nuotaikos?![]()
Dienele nebloga tik baisiai pavargau ir skauda nugara.
Yndrute parašė:
Man buvo placentoje cistaiki pat gimdymo. Nieko tikrai čia baisaus
![]()
Man kiausidese..gine sako gerai,kad jinai yra...keista kazkaip
auskriste parašė:
Dienele nebloga tik baisiai pavargau ir skauda nugara.![]()
Skauda ir man visur tai viena,sona tai kita...o nugara tai kosmaras...gal,kad stovima darba dirbu...
Ugnė Sam parašė:
Labukas visomsTAi va praeita savaitę buvau pas ginę, pamatėm tik mažą taškelį, šiandien vėl buvau- ka tu, kaip paaugęs jau mūsų lelius. Mums jau 6 savaitėlės :…
Kokio svorio buvot siand?
Bet kokia saikinga manksta tikrai nekenkia
Na as siai dienai sveriu 73. Ugis 175. Labai noretusi saikingai iku 80 tik daaugkti
Na va jau neiskenciau ir pasisakiau broliui ir brolienei
labai apsidziauge ;)
Norejau lyg ir tevam pasakyti, bet mama suzinojo kad ryt gulasi i ligonine, operacija nusimato tai papildomu minciu nekisau i galva... mama su sirdele bedu turi tai vel reiks remontuoti
Agnieska09 parašė:
Sveiki mamukai..gal jums yra taip buve?man prie leliuko nuotraukytes,prisege dar 1 su cista...gyd.sake nieko blogo,bet man kazkaip neramu...![]()
Sveika
su cistomis nestumo metu nesusiduriau. Bet kiek esu girdejusi, tai kartais jos nestumo metu isnyksta.
Kartais net turincioms cista, gydytojai pataria pastoti... Cia tikriausiai kiekvienai individualiai reikia ziureti, kokia situacija
misdrieziuke parašė:
Bet kokia saikinga manksta tikrai nekenkia![]()
Na as siai dienai sveriu 73. Ugis 175. Labai noretusi saikingai iku 80 tik daaugkt…
Palaikymas auga
As tik vyrui pasisakiau ir ginekologei
O kolege jau itare, kad as laukiuosi, nors as pati dar to nezinojau. Siandien isdriso paklausti
misdrieziuke parašė:
Bet kokia saikinga manksta tikrai nekenkia![]()
Na as siai dienai sveriu 73. Ugis 175. Labai noretusi saikingai iku 80 tik daaugkt…
Kaip smagu jum...ir mama apsidziaugs pamatysit...
Abra parašė:
Sveikasu cistomis nestumo metu nesusiduriau. Bet kiek esu girdejusi, tai kartais jos nestumo metu isnyksta.
Nu ir man sake gerai,kad ja turi jinai pades islaikyt mazyli...nesusiduriau su tuo uz tai if idomu...
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai