Miglen parašė:
Puikiai auga mažoji ?
Tai gavo turbūt KDS, o poliomielito ne, bet būtų keista.
Man irgi keista, na dar ketvirtadieni su pirmokele eisiu pas daktare tai uzklausiu kaip cia taip gavosi
Miglen parašė:
Puikiai auga mažoji ?
Tai gavo turbūt KDS, o poliomielito ne, bet būtų keista.
Man irgi keista, na dar ketvirtadieni su pirmokele eisiu pas daktare tai uzklausiu kaip cia taip gavosi
vmamytev parašė:
As pamaitinu mazyli, pakeliu, kad atrugtu ir taip kokius 3 kartu. Po paskutinio maitinimo nebekeliu, nes jau miega, bet taip sazine grauzia, jog galbut oro dar pilv…
As savo mažąjį keliu atsirūgti visada , net ir naktimis kai miega , pavaikštau su juo apie 15-20 min . Ir rezultatas toks kad net miegantis atsirūgsta.
new7 parašė:
Oo man irgi aktualu, pas mane kairioji pagrindinė, o deśinėj galėtų daugiau gamintis..tiesiog glaudžiu dažniau prie jos, duodu žįst per kiekvieną kartą, bet, matyt,…
Aha man irgi kairioji geroji o desne tinginiauja. Man joj itrauktas labai spenelis yra. Kiek skaiciau tai reiskia jog pieno latakeliai yra susimazge. Manau del to traukias labai sunkiai, o ir gaminas po to maziau. O jusu vaikas noriai ja zinda? Nes maniake tai nemegsta jos visai ?
ximi parašė:
Pas mane tas pats, skirtumas tarp dydziu jei pamaitinu is mazesniojo tai akivaizdus. Pas mane po uzdegimo vienoj kruti labai smarkiai sumazejo pienuko, tai kita dir…
As irgi duodu pradzioj is blogosios visada. Bet kazkaip nelabai ten kas daugeja. Gal nakti daugiau duoti ja bandyt, kaip jus sakot. Arba dar sakau gal bandyt nutraukinet pientraukiu, bet cia toks vargas.. dar noriu kudikiu plaukima lankyt su mazule, tai jauciu kompleksa ?
Giedra_sky parašė:
Sveikos mamytės,
Seniai prisijungus buvau, tai jau visu zinuciu neskaitysiu. Buvom isvaziave su sei…
Vis tiek duokit ta kruti, ypac kai vaikas aktyvesnis ir gali labiau istraukt. Cia kazkuri mamyte rase kad duoda tokia "tinginuke" pirmiau o tik po to pagrindine. Su laiku susinormalizuos vel pienuko gamyba abiejose krutyse. Juk pienuko ir gaminasi tiek kiek musu vaikuciai suvalgo. nuovargis, poilsis, suvartojamu slysciu kiekis visa tai tuti taip pat daug itakos
leliuone parašė:
Na va mes siandien buvom pas gydytoja, tai priaugom 1,300 ir 4 cm. Man vis atrodo kad mus blogai pamatuojanes dabar esam 58cm o rubus nesiojam 68cm
del zals…
2 men priklauso 2 skiepai. Dar su gyd diskutavom kas bus kai patvirtins meningokoko vakcina, nes pirmas vakcinavimas irgi 2 men. Nejaugi tures gyd skiepyt 3 vakcinom?
vmamytev parašė:
As pamaitinu mazyli, pakeliu, kad atrugtu ir taip kokius 3 kartu. Po paskutinio maitinimo nebekeliu, nes jau miega, bet taip sazine grauzia, jog galbut oro dar pilv…
Atrugenimo klausimas man visad kelia daug abejoniu. Atrodo pavalge, ir taip dieviskai uzmigo, kad gaila net judint, o tada po kurio laiko pradeda muistytis ir atpila. Tai vis stengiuosi bet kokiu atveju atrugent, nors kartais taip nesinori judinti maziukes.
As ne visada atruginu. Mums nuo gimimo sitas reikalas ne is lengvuju. Diena pavyksta visada, bet buna, kad buna atsirugusi, bet po kokio pusvalandzio kai pakeliu vel atsirugsta. O nakti niekada neruginu, mieganciai jai nepavyksta, tai as jos netampau. Guldau ant sono, tai buna, kad lengvai atsirugsta miegodama jau. Pries nakties miega, kol nera imigusi pakeliu atsirugti ir viskas. Nakti keliant i lovyte kartais atsirugsta
vmamytev parašė:
Aš irgi nebekeliu atsirūgti po paskutinio maitinimo prieš miegą. Pas mus vertikali poza = atmerktos žvalios akys ?
Giedra_sky parašė:
Aha man irgi kairioji geroji o desne tinginiauja. Man joj itrauktas labai spenelis yra. Kiek skaiciau tai reiskia jog pieno latakeliai yra susimazge. Manau del to t…
Žinda noriai, tik labiau ją tampo, nei kairę, nes greičiau iśvalgo matyt. Maitindama dažniausiai duodu pirmiausiai deśinę, tada kairę
valgom iš abiejų, nes tik taip man atrodo jis pavalgo
new7 parašė:
Žinda noriai, tik labiau ją tampo, nei kairę, nes greičiau iśvalgo matyt. Maitindama dažniausiai duodu pirmiausiai deśinę, tada kairęvalgom iš abiejų, nes tik ta…
Sakykit o kai vaikas valgo iš abiejų krūtų , jis neprivalgo daugiau lieso pieno ?
Meilita parašė:
Sakykit o kai vaikas valgo iš abiejų krūtų , jis neprivalgo daugiau lieso pieno ?
Rekomenduojama duoti pilnai iszysti viena kruti, kad gautu ir riebaus pieno ir duoti siek tiek kita kruti. Pavyzdziui, viena pilnai maitinti 30 min, kol istustina, o kita 10-15 min (laikas pavyzdinis). Jeigu neleidziate bent vienos pilnai iszysti, o tik is abieju dalinai, tai tada tikrai vaikas tik liesa piena gauna ir nepasiekia riebiojo. O tai reiskia, kad greiciau isalksta ir dazniau tenka maitinti
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai