kazarinas parašė:
is kur jus esat jei is klaipedos galiu parasyti numeri kur pigiau parduoda
Gyvenam Vilniuj;)
kazarinas parašė:
is kur jus esat jei is klaipedos galiu parasyti numeri kur pigiau parduoda
Gyvenam Vilniuj;)
Giedra_sky parašė:
Sveikos mamytės,
Seniai prisijungus buvau, tai jau visu zinuciu neskaitysiu. Buvom isvaziave su sei…
Oo man irgi aktualu, pas mane kairioji pagrindinė, o deśinėj galėtų daugiau gamintis..tiesiog glaudžiu dažniau prie jos, duodu žįst per kiekvieną kartą, bet, matyt, ji ir liks atsarginė labiau..nors paćioj pradžioj deśinėj pirmoj užsivedė fabrikėlis, tik turėjau tris kart su ja bėdų, rećiau dėl skausmo duodavau, tai dėlto tikriausiai jos ne vienodo pajėgumo.
O jūs kaip manot dėl ko taip pas jus?
Nors gal kas nors duos kokį auksinį patarimą
ririki parašė:
Merginos, o jums sodra laiku vpa paskaiciavimus paruose? Jau praejo daugiau nei 10 darbo dienu nuo prasymo ir darbdavio duomenu issiuntimo ir niekas nepaskaiciuota …
Man sakė kad skaičiuos už einama mėn kito mėn 20d.;) Gal dar anksti?
RožėDo parašė:
Man sakė kad skaičiuos už einama mėn kito mėn 20d.;) Gal dar anksti?
Man jau suruose uzvakar
Nendre1 parašė:
Gal kuri naudojat sias priemones, krema luobelei valyt ir prausikli? Issiunciau vyra i vaistine, kad kazka nupirktu luobelei valyt tai toki pasiule vaistinei. Ar ji…
As naudoju sios firmos krema. Tepu sau ir vaikui veiduka, kai i lauka einam. Man ji rekomendavo dermatologas, kai pas ji buvau nuejus po gimdymo del issausejusios odos ir nestumo metu atsiradusio dermatito. Si kosmetika tinka vaikams ir suaugusiems. Visai patiko, zadu ir daugiau tos linijos pirkti. Manau kad tikrai galit naudot. Ji labai svelni ir lengva
RamiMam parašė:
As naudoju sios firmos krema. Tepu sau ir vaikui veiduka, kai i lauka einam. Man ji rekomendavo dermatologas, kai pas ji buvau nuejus po gimdymo del issausejusios o…
Aciu uz atsiliepima
Firma negirdeta, internete neradau atsiliepimu. Sakau, kad nebutu taip ikisus betkokio, kaina dar nemaza.
Giedra_sky parašė:
Sveikos mamytės,
Seniai prisijungus buvau, tai jau visu zinuciu neskaitysiu. Buvom isvaziave su sei…
Pas mane tas pats, skirtumas tarp dydziu jei pamaitinu is mazesniojo tai akivaizdus. Pas mane po uzdegimo vienoj kruti labai smarkiai sumazejo pienuko, tai kita dirba uz abi, bet jau dabar truputi aplyginau, visada duodavau pirmiausia traukt ta kurioj maziau po kurio laiko joje pieno padaugejo. Labai pasijaute kai nakti pradejau duot ja dazniau. Mamologe sake normalu ir dazniausiai taip buna kad viena pagrindinė.
Skirtumas yra ir kol apsimuturiavus einu tai nesuku galvos, laikui begant susinormalizuos pieno gamyba ir apsivienodins bent taip tikiuosi ?
new7 parašė:
Gal kuri nors perkate sauskelnes didesnėm pakuotėm - kokias ir kur?![]()
As perku pampersiukailt deze, dezej 120 vnt kainuoja 15€
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
!