leliuone parašė:
Man irgi keista, na dar ketvirtadieni su pirmokele eisiu pas daktare tai uzklausiu kaip cia taip gavosi
Sveikos,
Mes irgi 2men viena skiepuka tegavom
leliuone parašė:
Man irgi keista, na dar ketvirtadieni su pirmokele eisiu pas daktare tai uzklausiu kaip cia taip gavosi
Sveikos,
Mes irgi 2men viena skiepuka tegavom
leliuone parašė:
As perku pampersiukailt deze, dezej 120 vnt kainuoja 15€
O kokio dydzio perkate? Ieskojau 3, bet tokia kaina tokio kiekio neradau
Jollyy parašė:
Sveikos,
Mes irgi 2men viena skiepuka tegavom![]()
Ir mes viena. Sake ne taisykle, kad 2men butinai du skiepai. Tiesiog antra nukele veliau
Meilita parašė:
Sakykit o kai vaikas valgo iš abiejų krūtų , jis neprivalgo daugiau lieso pieno ?
Meilita parašė:
Sakykit o kai vaikas valgo iš abiejų krūtų , jis neprivalgo daugiau lieso pieno ?
Mums tinka toks maitinimo būdas, pagal sauskelnių turinį, augantį svorį ir vaiko gerą nuotaiką viskas gerai
JurateJuratuke parašė:
Papasakokit apie akyciu zondavima daugiau. Kur kreipetes?
Mano maziukei irgi problema su akyciu puliavimu, pastoviai valau. Kai prasidejo an…
Na iš šalies Klinikos teisios, zondavimą rekomenduoja nuo 9 mėn., tiesiog iki to laiko gali ir taip susitvarkyti ašarų ir vaistų pagalba. Daro ir labai mažiems jeigu labai labai reikia, bet dėl narkozės, ir visų kitų dalykų, jog tai ir nėra labai paprasta ir nepavojinga, dažnai daroma nuo 9 mėn...mano kaimynė su 3 mėn dukryte laukia, kada paaugs ir galės zonduoti...ben jau taip mus apšvietė kolegė akių gydytoja
gite. parašė:
Maniškė taip pat. 5 dienos, bet kodėl, nesuprantu ?
Jau mėnesį laiko, tik į savaitę kartą, bet laaaaaabai gausiai
gydytoja sakė viskas tvarkoj, būna.
Kuculis parašė:
O kokio dydzio perkate? Ieskojau 3, bet tokia kaina tokio kiekio neradau![]()
Mes irgi 3 dydi
kai buvom mes paskutine dezute paemem, gal dar atvez, tikiuosi
Vita- parašė:
Jau mėnesį laiko, tik į savaitę kartą, bet laaaaaabai gausiaigydytoja sakė viskas tvarkoj, būna.
Tikiuosi, kad normalu. Pas mus irgi dama jau kaip deda tai du pampersus ir pilnus. Apsivaro iki pažastų. Ir kas įdomiausia, kad nesiraito nieko. Tobulai mažoji laikosi tik va su ta vieta tik toks pastrigimas
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai