Reda_a parašė:
pasakysiu juoka kai dariau su vestuviniu ziedu pervertu siulu virs pilvelio tai jis lingavo pirmyn ir atgal, o kai pabandziau su siulu ir adata virs delno ir virs p…
o man ir adata ir ziedas ta pati rode
gal dvynukai pas jus?
Reda_a parašė:
pasakysiu juoka kai dariau su vestuviniu ziedu pervertu siulu virs pilvelio tai jis lingavo pirmyn ir atgal, o kai pabandziau su siulu ir adata virs delno ir virs p…
o man ir adata ir ziedas ta pati rode
gal dvynukai pas jus?
Indriuka parašė:
o man ir adata ir ziedas ta pati rodegal dvynukai pas jus?
![]()
rode viena zirniuka
va pirmadieni 12.12 einam abu su vyru pasimatymui su maziuku ar -iuke
as eisiu antra karta, vyras tai eis pirma karta tai manau jaudinsis ne ka maziau nei as
tikimes kad nudziugins mus vaizdas kai isgirsim sirdele ir pamatysim mazyli jau su rankytem ir kojytem
Reda_a parašė:
rode viena zirniukava pirmadieni 12.12 einam abu su vyru pasimatymui su maziuku ar -iuke
as eisiu antra karta, vyras tai eis pirma karta tai manau …
oj kaip jums faina
mes uk,tai dar neaisku kaa mane priims,greiciau i lt,tai pasimatysim su maziuku
Sawlwtia parašė:
Bet per pirma apziura uzregistravo sekanciam kartui daryti echo gruodzio 20 tai pagal kita gydytoja bus tik 9 sav+5 tai vel bus netikslu..
TD yra aprasyta kiekviena savaite, pasiskaitykit kokio didzio buna 5 sav kokio 9-ta
jau matysis mazylis ir gales tiksliau ismatuoti.
jussta parašė:
Merginos, ar jau priaugot svorio? Ir kiek? Taip smalsu pasidare...![]()
Priaugau, irgi apie 2kg. Valgau labai daug, apetitas nezmoniskas. Kaip paciai?
fragola parašė:
As jau per pirma menesi 2 kg priaugau. Bet va dabar kai pykina tai valgau labai nedaug ir svoris sustojo. Su pirmu vaiku irgi taip buvo, kad nuo pat pirmo menesio p…
Man po pirmo nestumo taip ir liko nemazas bagaza kg... irgi stabiliai kas men priaugdavau po 2kg. Si karta dar nieko nepriaugus, bet irgi pykina nuolatos praktiskai, nlb apetitas yra...
Nuo paskutinių mm pirmos dienos +0,5 kg.. Tame tarpe buvo svyravimų +1-1,5 kg, bet stabiliai kol kas..
Nesinori priaugti daug, labai neriboju, bet daug ir nesinori valgyti..
Juolab, kad nuo rugsėjo buvau užsibrėžusi numesti keletą kg, bet va.. dabar jau nepavyks
teks tik kitą rugsėjį pagalvoti apie tai vėl.. nu nebent stebuklas įvyktų ir visi priaugti nukristų ir dar kelis lyšnus pasiimtų drauge.
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai