Wiku parašė:
Sveikinimai! 🌷
Kaip jus laikotes? Pries pora dienu pagalvojau, kad seniai berasete ☺️
Wiku parašė:
Sveikinimai! 🌷
I.D.O.L. parašė:
Pas mane tth dabar 17. kai laukiausi pasitikrinau buvo 14, bet pries pastojant nesitikrinau,nes niekada nebuvo poreikio, pastojome greit. Nestumo metu geriau tirok…
Viską ir parašėte: TTH, ATPO, FT4 ir pagal situaciją FT3. Atpo dažniausiai tik vieną kartą daromas ir vėliau nebekartojamas. Dar periodiškai skydliaukės echo.
I.D.O.L. parašė:
Pas mane tth dabar 17. kai laukiausi pasitikrinau buvo 14, bet pries pastojant nesitikrinau,nes niekada nebuvo poreikio, pastojome greit. Nestumo metu geriau tirok…
Hmz, nedaugokai? Man prie 4,5 ginekologe israse tiroksina gerti, endokrinologe pritare. Bet pirmo nestumo metu niekas netikrino to tth tai irgi nezinia kaip buvo
rugeveja parašė:
Hmz, nedaugokai? Man prie 4,5 ginekologe israse tiroksina gerti, endokrinologe pritare. Bet pirmo nestumo metu niekas netikrino to tth tai irgi nezinia kaip buvo![]()
Tai labai perdidelis 🤷 per pira kai sviete sako viskas gerai, ir kiti rodikliai geri, tai sako neaisku kodel tie skaiciai padideje🙄
Nepasimetusi parašė:
Oi, pas mus tai cirkas be pinigu.. 🙈
Santariskes nesutaria su Antakalniu..
Santariskes sako, kad vaikas sveria 3.8kg ir atitinka 40sav, kita 6ni uzrase i planini jau.
Antakalnis sako, kad vaikas sveria 3.3kg ir atitinka 38sav. Sako vaiksciot iki galo.
Realiai yra 37+6. Tai uzsirasiau kitam 3iui i VGN pas Maciuliene treciai nuomonei ir tada spresiu, jei VGN priims, tai vaiksciosiu iki galo ir vaziuosiu pas juos gimdyt.
Nors siandien jau tokie menesiniu skausmai pilvo apacioj ir nugaroj, kad nebesuprantu ar cia paruosiamieji, ar nuo streso.. 🤷♀️
Bet siaip viskas ok
Wiku parašė:
Oi, pas mus tai cirkas be pinigu.. 🙈
Santariskes nesutaria su Antakalniu..
Och na bet kokiu atveju jus jau finiso tiesiojoje ☺️ Didziausios sekmes ☺️☺️
Nepasimetusi parašė:
Och na bet kokiu atveju jus jau finiso tiesiojoje ☺️ Didziausios sekmes ☺️☺️
Aciu! Apsireiksiu po visko
O Jums kuo didziausios sveikatos, gerai, kad karsciai gal nebe taip vargins
džiaugsmiukas parašė:
O daug kovinuku si rugseji i darzeli ruosiasi? Vakar buvom pas gydytoja del medicinines pazymos tai pradejo komentuot, kad mazas vaikas dar darzeliui ir pan. 🙄😠…
Mes leisim į darželį šį rudenį, planuojam labai po truputį pratinti, tai tikiuosi, kad bus viskas gerai.
Nepasimetusi parašė:
Jau kaip ir galimatiesa dar pas gydytoja nebuvau
![]()
Sveikinimai!!!!🌻
Bambolina85 parašė:
Sveikos, mamytes! Kreipiuosi i vilnietespasidalinkite prasau, gal lankote kokius burelius ar uzsiemimus su mazaisiais. Kas labiausiai patinka? Galvoju nuo ruden…
Rugsėjį eisim į teatrą-muziką Šilkaus pupoje. Lankėme ten teatrą kūdikiams, labai džiaugiamės, kad grįšime, faina atmosfera ir mokytoja 🙂 o ar tęsime nuo spalio, nežinau-priklausys kaip seksis darželyje.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai