rasimona parašė:
Sveikos mamytės. Mano dukrytė jau 5 parą karščiuoja, anksčiau sukildavo ir dieną temperatūra, dabar dvi paras tik naktį sukyla, šiąnakt jau buvo žemesnė, 38.4,o tai…
Gali. Bent mums taip buvo 🙂
rasimona parašė:
Sveikos mamytės. Mano dukrytė jau 5 parą karščiuoja, anksčiau sukildavo ir dieną temperatūra, dabar dvi paras tik naktį sukyla, šiąnakt jau buvo žemesnė, 38.4,o tai…
Gali. Bent mums taip buvo 🙂
Su savo vijurku neįsivaizduoju pasėdėjimo su knyga. Lauke visur reikia eiti paskui jį. Lipa ant čiuožyklų, karstynių savarankiškai, bet jei nesaugočiau, tai griūtų nuo jų. Prie supuoklių bėga, kjr didesni vaikai supasi, tai irgi vis patraukti reikia. Tai mes arba su vežimu važinėjam kokiu maršrutu, o jei jau aikštelėj sustojam, tai vaikštau iš paskos ne dėl jo noru, o dėl saugumo. Namuose vienas kaip ir pažaisti gali, bet paskutiniu metu pradėjo mane vis tempti, stumti, rodyti kad jam kažko reikia kas aukštai sudėta. Tai ramaus pasėdėjimo irgi nelabai būna kol nemiega pietų miegelio. Apskritai net vyras klausė kas tam vaikui pasidarė, kad toks irzlus, griuvinėt vis pradėjo lygioj vietoj ir ašaros didžiausios. Naktim miegot prastai pradėjo, vis prabunda verkšlendamas. Sako gal dantys, bet nesimato abejoju
neringoselis parašė:
Man baisiai nepatinka Lt mokyklose svietimo sistema, vaikai neturi vaikystes, nes reik daug daug mokytis. Pvz Norvegijoj vaikai gauna namu darbu ir turi per savaite…
As labai ta skirtuma pastebejau kai persikeleme i Vokietija. Maniske po pirmos savaites DE darzelyje buvo pribloksta 😁 Jokiu pamokeliu, jokiu grieztu taisykliu, miego ir pan. Visa diena lauke zaisdavo laiminga
Mokykloje dabar irgi skirtumas didelis nuo LT pirmos klases. Ir man patinka, kas cia vaiku neperkrauna mokslais, bent kol kas
rugeveja parašė:
As labai ta skirtuma pastebejau kai persikeleme i Vokietija. Maniske po pirmos savaites DE darzelyje buvo pribloksta 😁 Jokiu pamokeliu, jokiu grieztu taisykliu, mie…
Sveikos mamytes, ieškau savo vaikučiui šventei kostiumelio. Berniukas 86dydis kas kas turi parduoti? Butu labai dekinga
Meskutne parašė:
Su savo vijurku neįsivaizduoju pasėdėjimo su knyga. Lauke visur reikia eiti paskui jį. Lipa ant čiuožyklų, karstynių savarankiškai, bet jei nesaugočiau, tai griūtų …
Pas mus tas pats, dantys visi isdygo, tai nera ka kaltinti 😁 Bet va buvome menesi LT, tai ten jokiu rekimu nebuvo, bet ten mes non stop keliavome, gamtoje visa laika buvome. Tai isvada darau, kad jam tiesiog nuobodu namie...Ideliausia buvo prie juros, ten lipti nera kur 😁 Ir sodyboje, kur seneliai laimingi is paskos kilometrus suko ☺️🥰
As irgi daug bunu lauke is reikalo, nes namie nuolat zirzia ir praso mp, tempia mane prie fotelio, rauda. Buna tokiu dienu, kad tragedija visiska. Tai ale pavalgom, susikraunu kazkokio maisto ir i lauka.
Jau vyro prasiau kelis kartus, kad pasiliktu su ja savaitgali, ir nujunkytu, kad ir kaip sunku butu. Bet jis vis issisukineja, nenori, lyg nera tikras kad nepakenksim. Arba sako, tai tu pati buk namie, o pieno neduok 😀
rugeveja parašė:
As labai ta skirtuma pastebejau kai persikeleme i Vokietija. Maniske po pirmos savaites DE darzelyje buvo pribloksta 😁 Jokiu pamokeliu, jokiu grieztu taisykliu, mie…
Mes gristam i Lt ir sunus i paruosiamaja jau eis Lt. Jauciu jam sokas bus, nes darzely jie visa laika lauke zaidzia, o ten jau bus viskas grieztai
Nepasimetusi parašė:
As irgi daug bunu lauke is reikalo, nes namie nuolat zirzia ir praso mp, tempia mane prie fotelio, rauda. Buna tokiu dienu, kad tragedija visiska. Tai ale pavalgom,…
Vyrai dazniausiai taip ir daro. Bet paciai nusprendus ir grieztai pasakius jis pades.
As vis tempiau laika su mokymu paciai uzsimigdyt. Ir siuo metu su vyru esam labai patenkinti, kad AS pasiryzau pradet leist paciai uzmigt. O lygiai kaip pas jus su zindymu buvo, kol pati nusprendziau, kad viskas, siandien ta diena
Nepasimetusi parašė:
As irgi daug bunu lauke is reikalo, nes namie nuolat zirzia ir praso mp, tempia mane prie fotelio, rauda. Buna tokiu dienu, kad tragedija visiska. Tai ale pavalgom,…
Aš kai atpratinėjau mažę nuo naktinio valgymo, vyras buvo išsikraustęs į kitą kambarį miegoti
Tad neturiu vilties dėl jo dalyvavimo nujunkyme. Šiaip jį ir suprantu, visgi dirbti reikia.
Bambolina85 parašė:
Sveikos, mamytes! Kreipiuosi i vilnietespasidalinkite prasau, gal lankote kokius burelius ar uzsiemimus su mazaisiais. Kas labiausiai patinka? Galvoju nuo ruden…
Lankom Yamaha nuo 6 mėnesių. Nauda daugiausia tokia, kad su kitais vaikais susitinka.
Nepasimetusi parašė:
O mano nujunkymą vyras ir inicijavo
buvo likęs paskutinis maitinimas prieš nakties miegą, naktį jau seniai nemaitinau. Sakau einu greit iki parduotuvės, pažaiskit, o grįžus užmigdysiu. Grįžtu, o jie jau miegamajame. Užmigdė vyras vaiką be mp, o toliau jau kitas naktis aš migdžiau pati. Pasisekė (?), kad labai intensyvios dienos buvo ir pervargdavo, todėl valant dantis išsiverkdavo smarkiai ir tada žiauriai greitai prisiglaudus užmigdavo. Kažkaip nei karto net ir nebeprašė, nors dieną dar dabar įkiša ranką į iškirptę ir paklausus ko ieško atsako "am am"
bet paaiškinu, kad jau nebėra ir geriau suvalgom košę/obuolį ar pan.
Jūsų atveju gal sudėtingiau, nes jūsų mažoji nėra didelė kieto maisto gerbėja, bet manau galit pati nustebti, kaip lengvai atpratinsit. Ypač kai dukrytė moka savarankiškai užmigti.
O beje, kaip jums su darželiu? Lankysit Žirmūnėlius?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai