2021.12.16 00:41 (prieš 4 m.)
Svajoniukas parašė:
Laikomes
jau gerai miegam ir valgom. Gydytoja paziurejo ausytes su prietaisu ir pamate raudonuma, kraujo crb rode uzdegima. Dar ir gerklyte buvo siek tiek raudon…
Vat tiksliai, visi verksmai labai skiriasi, as jau nakti jeigu verkia is skausmo iskart suprantu, duodu vaistuku ir ramiai ilsisi vaikas. Bet nu buna irgi tu mistiniu verkimu, pvz mano mazoji bijo zmoniu, su mano teciu net vienam kambary negali but kaip zviegia, tai jau suprantu kad nakti ji ta atsiminima is naujo isgyvens ir bus nerami. Tas pats su tv mums, neduodam ilgiau valandos ziuret (nors daktare sake iki 2metuku max 15min galima), nes kitaip ispudziu vel per daug buna ir naktis sunki. Stenkites bent dvi val iki miego neduot ziuret.
Kas liecia dantukus tai ir pas mus prasikale iltiniai, bet matyt labai skaudziai visu ilgiu jie lenda, nes teko duoti jau vaistuku ir nuo to.
Apie ausytes tai man mama sake paspaust nestipriai ausytes, jeigu jau skaudes matysis, bet nezinau kiek cia tiesos sitam metode. 🤭
Kaip tik vakar skaiciau, kad visiskai atsisakyt pietu miego patariama minimum nuo 3metu, nes tada jau nervine sistema pajegi visa diena atlaikyti, bet patariama kuo ilgiau turet pietu miegeli. Manau laikini tie streikai.
Stiprybes visoms mamytems, kad ir kaip jums dabar sunku, kad ir kokios jus dabar pavargusios, zinokit, jus nuostabios! ❤❤❤