braskyte22 parašė:
O ar brangiai mokėjote?
braskyte22 parašė:
O ar brangiai mokėjote?
juratinka1 parašė:
O ar brangiai mokėjote?
Kaip džiovyklėj tai nemanau- 440,nes jų yra lb sustru ir brangių.. Bet kai mums tik si tilpo, buvom ramūs, kad neteko daug rinktis 😁
Kisulita parašė:
Pas mus nenukritusi, irgi aplink sukrešėjusio kraujuko pilna, tai valom su tuo antiseptiku kelis kartus per dieną ir laukiam 😐 Su pirmagimiu irgi tas pats buvo, bai…
mum jau va va kris bet viduj atvira zaizda neuzsitraukusi dar....tai ka daryt net nzn.. kad bodis nepriliptu paskui prie tos zaizdeles... 😭😭😭
kas maitina ar primaitina misinuku kaip daznai ir po kiek suvalgo jo savaites laiko lelius? maniske kai neilgai miega tai kas 2.5h po 60 ml.. kai buna ilgai pamiega diena kokias 4h tai ir 90ml suvalgo.. bet po tokio miego ilgo paskui kas 2.5h valgo..lyg tai kompensuot ta nedavalgyta laika. ar ne per daug ir daznai valgo? 🤔🤔🤔🤔
rimanteko parašė:
Mamytės, mane varo į neviltį mūsų vakarai. Kiekvieną vakarą apie 22-23 val prasideda namuose "linksmybės",mergina pradeda verkti nesuprasi ko. Galima pagalvoti, kad…
Vakare ir dar tą pačią valandą - vadinasi diegliukai. Pabandykite įsigyti colic calm. Ir kai užeina diegliukas suduoti, jei nepraeina, tai po pusvalandzio pakartoti. Mums tikrai padejo. O šiaip profilaktiškai naudojame espumisan lašiukas, tai kol kas pasiteisinęs dalykas..
rimanteko parašė:
Mamytės, mane varo į neviltį mūsų vakarai. Kiekvieną vakarą apie 22-23 val prasideda namuose "linksmybės",mergina pradeda verkti nesuprasi ko. Galima pagalvoti, kad…
Man pasirodo buvo nedavalges vaikas. Pradejau damaitinti misinuku, neliko kas vakariniu ,,diegliu". Buvau isitikinus kad pilvelis, bet kai pasvere mergina, paaiskejo kad avorio neaugam. Lbandziau pientraukiu krutis issitraukti ir pasimate kad mazai turiu pieno..
rimanteko parašė:
Mums lygiai tas pats...o tas verkimas gaunasi jau net isteriskas,kai sakom su vyru jau ir mušt gavau nuo dukrytes,nors jai dar tik 3 savaites.Panika paima kai ji taip klykia.Labai stipriai glaudziu isukus i dekuti prie saves ir aprimsta.Bet tenka labai pavargti ir labai tikimes,kad cia laikina...
zivillliukass parašė:
Mums lygiai tas pats...o tas verkimas gaunasi jau net isteriskas,kai sakom su vyru jau ir mušt gavau nuo dukrytes,nors jai dar tik 3 savaites.Panika paima kai ji ta…
Jooo... Jau rekia kaip skerdziamas vaikas, net su tokiu cypimu... Gaila vaiko... Bet pasimankstinam ir praeina, arba bezdukai iseina arba buna is to pasiutimo vis papo iesko, tai ima ir ima, o paskui kai duoda ciurksle 🙈 bet paskui ramu buna 😁
GiedreG parašė:
Man pasirodo buvo nedavalges vaikas. Pradejau damaitinti misinuku, neliko kas vakariniu ,,diegliu". Buvau isitikinus kad pilvelis, bet kai pasvere mergina, paaiskej…
O tai Jusu vaikutis nekakojo,nesiusiojo
GiedreG parašė:
Man pasirodo buvo nedavalges vaikas. Pradejau damaitinti misinuku, neliko kas vakariniu ,,diegliu". Buvau isitikinus kad pilvelis, bet kai pasvere mergina, paaiskej…
pientraukis parodo,kiek pieno Jums pavyksta nusitraukti,o ne kiek jo yra
jei maitinama pgl poreiki, pieno visad uzteks,o sverti reikia kas menesi,ne kas savaite
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai