mjonik parašė:
O kiek kartu per para maitinat,kai taip ilgai nakty miega?![]()
Mes valgom 7-9 kartus per parą 😊
mjonik parašė:
Mes valgom 7-9 kartus per parą 😊
mjonik parašė:
As suskaiciuoju 6-7 k valgymu ir buna dar uzkandukai kartais tarp rimtesniu valgymu
mjonik parašė:
Gaunas 6-7 valgymai.
mjonik parašė:
Kažkur apie 7valgymai 😊
Ratata123 parašė:
Kaip mamytės jūsų mažyliai miega naktį? Kiek kartų valgo? Čia įdomu, kurios maitina pačios ☺️ Nes mes jau 3 diena užmiegam apie 23-00val. ir keliamės po 5h. ryto.Pa…
Mes naktį irgi vienà kart pavalgom ir išmiega nuo 21-22 iki 6-7, valandą pažaidziam ir vėl miega iki kokios 11, tada apie 12 iki kokių 15-16 vakaro, vakare pora valandų dar. Man super bet vėliau tikrai tiek ilgai nemiegos 😄 va naktį kad išliktų toks grafikelis👌 Valgau viską ir aštriai ir saldžiai
Joana86 parašė:
Mes naktį irgi vienà kart pavalgom ir išmiega nuo 21-22 iki 6-7, valandą pažaidziam ir vėl miega iki kokios 11, tada apie 12 iki kokių 15-16 vakaro, vakare pora val…
Nuu jau miegat tai tikrai puikiai! 😇✌️ Aš tai kaip sakau , diena tegul mažai miega, kiek jau išeina, svarbiausia, kad naktį miegotų🙏 Aš ir viską valgau su saiku, tik nevalgau aštriai, nes ir taip ne mėgėja, ir tikrai atsisakiau česnako ir svogūno, nes mergaitei tikrai buvo pabėrę.veiduką nuo česnako 🙄
Kanele parašė:
O tai valgot ir citrusinius ir sokolada?
As dabar per diena koki mandarincika suvalgau😁 bet kaip persimonus kertu.... man jie tokie skanus pasidare😁
Kanele parašė:
O tai valgot ir citrusinius ir sokolada?
Kol kas viską valgau, nematau jokiú berimu ar pivo skausmú. Šokoladą su kava ryte vieną kartą
O dėl svogūnú ir česnakų tai kaip tik vakar trinta vištienos sriubą dariau su dviem dideliais svogūnais ir česnakais, na pradėtų berti faktas stebeciau maistą, nes su pirmagime reikalų turejau
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai