Kanele parašė:
Nebrangiai, blyn kokios eilės..
Paimtu is nugaros, jus matytu ir gal gerai butu. Nepabande nezinosit
Kanele parašė:
Nebrangiai, blyn kokios eilės..
Paimtu is nugaros, jus matytu ir gal gerai butu. Nepabande nezinosit
braskyte22 parašė:
Mūsų toks valytojas, mėgsta ne po daug, bet dažnai.. Dieną dar uzsizaidzia, gali kada ir atsisakyt pavalgyt, o tada naktį bando atsigriebti. Bet kadangi keliasi ant…
Galiu pasakyti iš savo nedidelės patirties, kad ramiai atpratint nepavyks, jeigu užmiega tik vienu būdu 🙉 Pirmagimį gan greit atraptinau nuo sūpavimų ir užmigimų žindant, bet jis buvo mažesnis ir tų ašarų ir pykčių buvo nedaug, o su šiuo teko pavargti, sausio vidury pradėjau atpratinti nuo miegojimo mūsų lovoje, tai kol kas dar tik naktį išmiega savo lovytėje, dieną kaip kada pavyksta 😄 Bet bent jau užmiega vis lengviau pats, vis mažiau sūpavimų reikia, o kartais ir vis nereikia, pats pazirzia, painkščia ir užmiega 🙂 Bet buvo sunkus vasaris, vyras tai buvo ir išėjęs miegoti į kitą kambarį, nes buvo pykčių, ašarų, zirzimų, būdavo ir vyresnėlį pažadindavo, bet ką padarysi, galvoju dabar atvargsiu ir tikiuosi, kad vėliau jau abu gerai miegos🤞Tik energijos žiauriai trūksta ir niekam neįdomu... 🥴
amberiukas parašė:
Paimtu is nugaros, jus matytu ir gal gerai butu. Nepabande nezinosit![]()
Reik tikėtis kad jau greitai veiks
Evelina_pr parašė:
Pas mus toks vargas kad visai nemiegodavo buvo pirmą mėnesį, tai puikiai suprantu 😕 dabar jeigu kas 2 val. nepamiega bent 20 min. tai jau būna nieko gero 😂😂……
Pas mus nuo gimimo miego problemos 🙈🙈
Kisulita parašė:
Galiu pasakyti iš savo nedidelės patirties, kad ramiai atpratint nepavyks, jeigu užmiega tik vienu būdu 🙉 Pirmagimį gan greit atraptinau nuo sūpavimų ir užmigimų ži…
Aš bijau kad irgi jau bus reikalų su pratinimu prie lovytės. Dieną aš ją užmigdau savo lovoje (nuo supimo ant kamuolio jau atprato), tai taip ir palieku miegoti, o nakčiai perkeliu į lovytę. Kartais užmiega valgant, kartais pavyksta paprastai užmigdyti. Bandžiau kelis kartus lovyteje migdyti tai protestavo, nors buvau šalia kaip ir visą laiką 😕
Jojo 1 parašė:
Mamos, gal kas naudojote garinimui tokį daikčiuką?
Turiu. Naudojau kelis kart, bet man neprilipo. Guli stalciuje 🤷
Evelina_pr parašė:
Aš bijau kad irgi jau bus reikalų su pratinimu prie lovytės. Dieną aš ją užmigdau savo lovoje (nuo supimo ant kamuolio jau atprato), tai taip ir palieku miegoti, o …
Tai vat, dieną maniškis irgi nemiega lovytėje, naktį kažkaip jau įprato, būna ir neužmigusį perkeliu, bet pazirzia pazirzia ir miega, o dieną šiandien palikau miegoti lovytėje, tai kai užrėkė, tuoj teko parbėgti ir visi pabandymai užsibaigė 😬 Nežinau kaip dieną įpratinti 🙄 Galvoju, gal padės, kai vyras ratukus prisuks prie lovytės, gal patiks jam jeigu lovytę pavėžinsiu truputį į šonus 🤔
amberiukas parašė:
Gal kuri zinot koks yra prietaras del vaiko krikstynu? Kazkas ten, kad iki metu reikia ar panasiai 🤔
😂😂😂😂 kažkoks ten prietaras bet pati nežinau koks 😂😂😂 nes po to išaugs ragiukai ir uodegytė jei nepakrikštysit 🤣🤣🤣🤣 kas kaip nori ir kada nori krikštyja. Galit ir iš vis nekrikštyt, vaikas pats nuspręs kokį tikėjimą nori išpažinti🙏
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai