Kisulita parašė:
Tai va, vyras vis tikėjosi taip primaitinti, nes kai ligoninėje buvo, tai pasakė, kad svoris mažokas, 10-25 proc., tai žodžiu antras toks pats, brolis irgi tose pro…
Tiesa, o kaip tie guzeliai galvoje??
Kisulita parašė:
Tai va, vyras vis tikėjosi taip primaitinti, nes kai ligoninėje buvo, tai pasakė, kad svoris mažokas, 10-25 proc., tai žodžiu antras toks pats, brolis irgi tose pro…
Kisulita parašė:
8,2 kg., ūgis 71 arba 73, vyras nepamena. Nepamenu kiek vyresnėlis svėrė tokios amžiaus 🤔
Musu sveria 8,4 kg ir ugis 70 cm. Tai sake labai geras svoris
Lenauriene parašė:
Na kažkaip ir dingo tas guzas. Dabar jau nebesijaučia nieko, neaišku kas buvo 🤔
Inesa Ines parašė:
Musu sveria 8,4 kg ir ugis 70 cm. Tai sake labai geras svoris![]()
Nu va, o mums sakė, kad jau link mažesnių svoris 🙄
Kisulita parašė:
8,2 kg., ūgis 71 arba 73, vyras nepamena. Nepamenu kiek vyresnėlis svėrė tokios amžiaus 🤔
Bet manoji 72 cm ir 8,3 kg, tai nieko nekomentavo, kad negerai
O visi aplinkui, tai uoj kokia putli (veidukas apvalus)
Kisulita parašė:
Nu va, o mums sakė, kad jau link mažesnių svoris 🙄
Na pagal mane, tai tikrai geras jūsų svoris...
O dėl nesižiojimo, tai kadangi aš buvau pridirbus, tai gelbėjo vyras, bet ir jam prasižiojo gal beveik tik po 2 sav. Bet su avokadu sugundė. O tada po truputį, po truputį gražiuoju jau prisikalbinau ir aš. Bet dabar pridedu šaukštelį prie lūpų, jei išsižioja įdedu, jei ne, tai po kokių 2sek patraukiu ir pasiūlau po kokios min. Jei taip 3 kartus pasiūlius nebeišsižioja, nebeduodu. Kantrybės 🌷
Kisulita parašė:
Mano 72 cm ir svoris 7.2 kg, bet nieko nesako daktarė, kad per mažas svoris 🤔 tai Jūsų visu kilu sunkesnis 😊
Kisulita parašė:
As tai neimu į galvą dėl to svorio jau. Man ir kai teko atsigulti nakčiai į ligoninę daktare sakė oj kokia maža labai mažas svoris dar klausinėjo ar sėdi ar vartos ir t. T. Ale pieno gal ten net ner pas mane gal tik man atrodo kad pavalgo
Dabar 8men sveria 7.9kg turbūt o ūgis koki 70cm gal 71 jau bus
mano vyresnis sūnus irgi kudutis ir dėl svorio visad į mažesne puse. Visi vaikai skirtingi ir nebūtinai turi būt idealiai viskas. Mergaitė laiminga juda, šliaužia, ropoja, sėdi, atsistoja ir bando vaikščiot jau. Dabar ir apetitas atsirado didesnis normaliai pavalgo ne taip kaip prieš mėnesį po porą šaukšteliu. Viskas su laiku. Mano vyresnis mažas valgė viską o dabar va greit 7m košmaras su tuo maistu. Nu bet manau ateis laikas vėl valgys normaliai viską.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai