Kisulita parašė:
O maniškiui dvi dienas vyras sukišo maisto kažkaip, o dabar nebesižioja iš vis 🤷♀️ Sakiau, vyrui, kad bus blogai 😬
Eina sau, ir dar kažkuri mama perspejo, kad taip ji prisizaide....
Kisulita parašė:
O maniškiui dvi dienas vyras sukišo maisto kažkaip, o dabar nebesižioja iš vis 🤷♀️ Sakiau, vyrui, kad bus blogai 😬
amberiukas parašė:
Del vartymosi tai mano irgi nesivarto, atsigula ant sono, persikreipia, bet neapsivercia, tai turejau konsultacija online su Vaiva Strukcinskaite (instagram fitlitt…
Maniškis tai ant pilvo apsiverčia, atgal ant nugaros jam sunku, jis kaip ir viską gerai padaro, bet iki galo atsiverati jam trukdo rankytė, ją reikia po savim pasikišti arba kažkaip į viršų iškelti, o jinai pas jį atlenkta ir kai bando atsiversti, tai ta rankytė ir trukdo ir zyzia tada 🙄 Birželio pabaigoje pas reabilitologą, tai jau laukiam 🙉
Zaneta.Z parašė:
Ar yra mamyčių, kurių vaikučiai dar patys neatsisėda ir pasodinti neišsėdi nė minutės? Nes maniškė šliaužioja po visus namus, bet absoliučiai nerodo jokio noro sėdė…
Mano nesėdi visiškai, jeigu atvirai, tai viską, ką jis pastaruoju metu daro tai cypia, zyzia ir inkščia, o jei paguldau ant grindų ar gultuko, tai pradeda kukčioti ir verkti 🥴 Nežinau kada čia jis prisiruoš sėdėti 😐
MilaPerla parašė:
dantu neturim! Tikiuosi greit sulauksim, nes jau keista daros.. ropot neropoja, bet sedi pasodinta, guli ant sono pasiremus alkune, atrodo greit pati atsises. Ant k…
Su tais dantim tai pas visus labai skirtingai 😄 Mano vyresnėliui pirmasis dantis išdygo 11 mėn. 🙈 1,5 m. būdamas 4 teturėjo 😄 Bet man tai gerai buvo, mažiau valyti reikėjo 🙈
amberiukas parašė:
Sveikos, teko siandien apsilankyti kliniku priemime. Viduriuoja su krauju mano kleckute ☹️ Rodikliai geri, nehidratavusi, reikia stebeti, greiciausiai netiko kalaku…
Eina sau, o dar sako viena maziausiai alergizuojanciu
Vikute12 parašė:
Nors mano po mankštu pradėjo vartytis gerai 🤗 ir nuo pilvo mokėjo bet dar irgi kažkaip nelabai vartosi 🤦♀️ irgi dygsta dantys tai siaubas niekur nuo manęs. Ir šiai…
Vaa, pas mus irgi matyt dantys, nes piktumas tai neišpasakytas, net nepavyksta man jam iš akių dingti, iš kaet ašarytės, net paguldyti niekur negaliu, ištisai ant rankų kabo kaip beždžioniukas 😬 Greičiau tie dantys išlįstų 🙏
giedre.ne parašė:
Maniškė irgi vangiai valgo, nors labai valgi buvo, bet aš įtariu karščiai savo daro![]()
Aha, tie karščiai irgi nepagelbėjo, šiandien maniškis net ir žindo nenoriai 🙄
Lenauriene parašė:
Tai va, vyras vis tikėjosi taip primaitinti, nes kai ligoninėje buvo, tai pasakė, kad svoris mažokas, 10-25 proc., tai žodžiu antras toks pats, brolis irgi tose procentilėse krito, kol galiausiai iš normų iškrito, tai tuoj ir čia tas pats bus 🤷♀️
Kisulita parašė:
Tai va, vyras vis tikėjosi taip primaitinti, nes kai ligoninėje buvo, tai pasakė, kad svoris mažokas, 10-25 proc., tai žodžiu antras toks pats, brolis irgi tose pro…
Koks Jūsų svoris?
Selya parašė:
Koks Jūsų svoris?
8,2 kg., ūgis 71 arba 73, vyras nepamena. Nepamenu kiek vyresnėlis svėrė tokios amžiaus 🤔
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai