setaeli parašė:
Siūlyčiau pabandyt duot minkštą produktą skirtingais gabaliukais - kubeliais, šiaudeliais ar išvis kokią dalį. Aš skiltelę avokado atpjaunu. Mano visiška nevalgiukė…
Bandysiu su avokadu zaist
setaeli parašė:
Siūlyčiau pabandyt duot minkštą produktą skirtingais gabaliukais - kubeliais, šiaudeliais ar išvis kokią dalį. Aš skiltelę avokado atpjaunu. Mano visiška nevalgiukė…
Bandysiu su avokadu zaist
Gintare12 parašė:
Sveikos,
Reikia patarimo,kaip ismokyti vaika kramtyti?
Panasiai ir pas mus. Ziaugcioja nuo didesnio gabaliuko iki kol apsivemia. Po truputi vis bandom kazka duot pagriauzt, bet kol kas tyrelem pagrinde maitinasi 🤦
saundstorm5 parašė:
Panasiai ir pas mus. Ziaugcioja nuo didesnio gabaliuko iki kol apsivemia. Po truputi vis bandom kazka duot pagriauzt, bet kol kas tyrelem pagrinde maitinasi 🤦
Ir cia tas pats,blenderiuoju viska iki vientisos mases,bijau kad nesibaigtų ligonine bet tuo pat metu gi negerai,laikas mokytis kramtyti,jei dar nepavelavom..zodziu..kartais rimtai jauciuosi niekam tikus mama,nezinau ka daryt man su juo
Kanele parašė:
O mums padėjo duona. Nes vaisius atkąsdavo ir iškart rydavo. Pradėjo kramtyt nuo duonos![]()
Aciu
Gintare12 parašė:
Sveikos,
Reikia patarimo,kaip ismokyti vaika kramtyti?
Aš duodavau agurką, kai dar dantų neturėdavo, skatinau kramtymą. Kai išdygo dantukai ir atsikąst išmoko, tada tiesiog super mažais gabaliukais maistą pradėjau duot, tokiais kad jei rytų, nieko ir nenutiktų ir po truputį didinau gabaliuką. Tai kol kas su kramtymu gerai, laisvai gabaliukais pjaustytą maistą valgo ir nesijaudinu, jei per didelį gabalą paduodu, o kokį bananą tai net nuo pilno atsikanda.
giedre.ne parašė:
Aš duodavau agurką, kai dar dantų neturėdavo, skatinau kramtymą. Kai išdygo dantukai ir atsikąst išmoko, tada tiesiog super mažais gabaliukais maistą pradėjau duot,…
Aciu
Gintare12 parašė:
Ir cia tas pats,blenderiuoju viska iki vientisos mases,bijau kad nesibaigtų ligonine bet tuo pat metu gi negerai,laikas mokytis kramtyti,jei dar nepavelavom..zodziu…
Oj nu nekaltinkit saves. Gi kazkada vis tiek ismoks kramtyt. 😂 Nu neliks gi ant tyreliu iki astuoniolikos. 🙈 As tai kai vis isidrasindavau kazka duot tai ir paspringdavo. Jau po to karto su obuoliu ir 112 nebeduodu. Duodu kokiu kukuruzu, garintu darzoviu smulkiais gabaliukais, trapuciu tu kudikisku. Nu ismoks kada nors. 🙈
Airisė parašė:
Oj nu nekaltinkit saves. Gi kazkada vis tiek ismoks kramtyt. 😂 Nu neliks gi ant tyreliu iki astuoniolikos. 🙈 As tai kai vis isidrasindavau kazka duot tai ir pasprin…
🙈🙈labai tikiuosi
Kanele parašė:
O mums padėjo duona. Nes vaisius atkąsdavo ir iškart rydavo. Pradėjo kramtyt nuo duonos![]()
Pas mus tai viską ima į burną, sukramto ir spjauna lauk, neryja, nežinau ar kažką net praryja..
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai