vaivaidusia parašė:
Dėkui už mintį, jau užsakiau 😁
O, jum gerai, aš dar kalbinu vyrą, nes jis nenori prie sienos klijuoti, bijo, kad po to su sienos dažais nusilups 🙈
vaivaidusia parašė:
Dėkui už mintį, jau užsakiau 😁
O, jum gerai, aš dar kalbinu vyrą, nes jis nenori prie sienos klijuoti, bijo, kad po to su sienos dažais nusilups 🙈
Blyn koks mano mažiuko užpakaliukas raudonas... Visada kai tik imdavo rausti, tepdavau kremuku ir niekad nebuvo problemų, o dabar vyresnėlis kažkur ištąsę kremą ir negalėjau tepti, tai dabar taip paraudo 😔 Bandžiau ieškoti ką turim iš mėginukų, radau Dupcė pupcė, gal padės... Kai erzina, kai belekur vaikai daiktus išmėto, nors pasakyta neimti 🙄
Kisulita parašė:
Aš vyrui dar nesakiau 😁 Blogiausiu atveju, prie komodos pritvirtinsiu 😁 5€ su centais gavos iš Ali, tai nebus gaila, jei ir nepaeis šis planas. Bet nulupti žaisliukus mažiui manau tikrai patiks, db mano laikrodį vis atsega ir batus savo 🙈🙂
debesujura parašė:
Pas mus abi jau kelintą dieną laikosi temperatūra tokia nei šiokia nei tokia - 37 ir kelios dalys. Laukti kol praeis, mušti tokios tikrai turbūt nereikia?
Mušti siūloma nuo 38.5°, arba anksčiau, jei matos, kad vaikui sunku, tad tik stebėčiau vaiką tokiu atveju.
Kisulita parašė:
Blyn koks mano mažiuko užpakaliukas raudonas... Visada kai tik imdavo rausti, tepdavau kremuku ir niekad nebuvo problemų, o dabar vyresnėlis kažkur ištąsę kremą ir …
Pamėginkite su krakmolu pabarstyti. Jis labai gerai padeda.
Kisulita parašė:
Na žinokit tikrai tinka, šiandien vėl viriau burokėių sriubą su jautienos gabaliukais ir pusę dubenėlio suvalgė ir po to dar mp gėrė 🙊 Panašu, kad sriubos į trąsą e…
Sveikinu atradus mėgiamą maistą 🤗
Kisulita parašė:
Blyn koks mano mažiuko užpakaliukas raudonas... Visada kai tik imdavo rausti, tepdavau kremuku ir niekad nebuvo problemų, o dabar vyresnėlis kažkur ištąsę kremą ir …
Siulyciau isbandyti "Sudocream", manajai jis pats geriausias 👌 Dupse pupse mums visiskai nepadejo.
vaivaidusia parašė:
Mušti siūloma nuo 38.5°, arba anksčiau, jei matos, kad vaikui sunku, tad tik stebėčiau vaiką tokiu atveju.
Pamatavau tik todėl, kad pas mane temp kilo, o šiaip tai ji jaučiasi visai gerai 😊 tai dabar tiesiog, kaip ir sakote, stebiu savijautą, ir temp pamatuoju porą kartų dienoje. Ačiū 😊
satyriuke parašė:
Pamėginkite su krakmolu pabarstyti. Jis labai gerai padeda.
O koks krakmolas? 🙂
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai