guminuke parašė:
As ir dabar pamaciau kad pas mane irgi atsirado rudu isskyru siek tiek 😲 bet skausmo nejauciu
Kas cia pasidare 🤔
guminuke parašė:
As ir dabar pamaciau kad pas mane irgi atsirado rudu isskyru siek tiek 😲 bet skausmo nejauciu
Kas cia pasidare 🤔
Raganele83 parašė:
Labas rytas, kaip mergaiciu savijautos?
Neziniuke, o nenoretum pas gyd nulekt, ar nera tokios galimybes? Paciai ramiau but…
Laba. Blemba savaitgalį dirbu, tik pirmadienį pas gine reiks.
guminuke parašė:
Ar daug jų? Aišku ramiau būtų pas ginę nuėjus.
Niuse parašė:
Ar daug jų? Aišku ramiau būtų pas ginę nuėjus.
Labai nedaug ziuresiu kaip bus toliau
atlasdr parašė:
Va prisegu nuotraukele ir su t3 ir t4, lygtais gerai atrodo...
joa viskas atrodo normalei.
o pas tave yra antikuniu ?
Nežiniukė321 parašė:
Prieš 5 mėnesius turėjau nesivystantį. Ar verta sunerimti? Šiaip daug ilsiuosi, guliu lovoj, perdaug nieko nedarau.
Aš prieš 6 mėn.. Na gyventi reikia kaip bebūtų... Mano kai nesivystė buvo labai mažas progesteronas, dabar jis laaabai geras todėl man mažiau nerimo bet automatiškai visada tikrinuosi ar neteplioju rausvai. Visada taip bus, bet reikia tikėti jog šį kartą viskas bus gerai. Pagal mm nėštumas net didesnis todėl sakė nes vystosi sparčiai ir tai labai gerai.
Visada gali būti taip jog dabar gerai o ryt nežinia, bet reikia visada džiaugtis šia diena nes kad ir nuolat pergyvensi tik kenksi sau ir vaikui, o pakeisti negalėsi nieko
Katukadu parašė:
Aš prieš 6 mėn.. Na gyventi reikia kaip bebūtų... Mano kai nesivystė buvo labai mažas progesteronas, dabar jis laaabai geras todėl man mažiau nerimo bet automatiška…
Aš irgi prieš 6 mėn turėjau nesivystantį, irgi labai jaudinuosi.. linkiu, kad šį kartą Jums pasisektų
Jurgaaaaa parašė:
Labas rytas , galbut yra turinciu 1 metuku vaikus ka zadat daryti su miegojimu vienam kambari gimus antram vaikui???![]()
![]()
Miegosim visi vienam kambary😁
Kocia parašė:
Miegosim visi vienam kambary😁
Man tai drauges sako prikels vaika paskui nemiegos tai tokia sunerimau 😄😄
Planuose 3 metu i kita kambari tikiuosi kad vuskas bus gerai vienam kambari
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai