pipiras22 parašė:
Na va, šiandien tapau antrąkart mama![]()
Sveikinu! ❤️
pipiras22 parašė:
Na va, šiandien tapau antrąkart mama![]()
Sveikinu! ❤️
Nežiniukė321 parašė:
Sveikos. Valar buvau pas gine, vis dėlto viskas yra vietoje, yra 5 sav. Matėm puslyte, sakė gali dar nesimatyti žirniuko. Liepė ateiti po 3savaičių. Šiandien vakaro…
Man buvo rudų išskyrų nedaug, kreipiausi į priėmimą, nematė enbrioni anksti buvo. Po savaitės pamatė gyventoja, širdutę. Bet vis vien visko gali dar būti, todėl reikia saugotis🙂 Manau ir jums viskas bus gerai, bet gal pervargot?
Niuse parašė:
Man buvo rudų išskyrų nedaug, kreipiausi į priėmimą, nematė enbrioni anksti buvo. Po savaitės pamatė gyventoja, širdutę. Bet vis vien visko gali dar būti, todėl rei…
Na šiandien ilgai miegojau, pasidariau valgyti, nuvažiavau į parduotuvę ir viskas. Daugiau gulėjau lovoje skaičiau knygą. 😑 Ir vakarop nuėjus į tualetą pastebėjau rudas išskiras. Nedaug, bet yra truputis.
atlasdr parašė:
Sveikos paneles! gal kas galetu patarti koks rekomenduojamas TTH turi buti kai nescia? Dariausi tyrimus pas mane 2.7 bet lygtais sako kad turi buti maziau 2 kai nes…
Jei naudojat tiroksina tai viso nestumo metu kas menesi reikes eiti pas gydytoja darytis tyrimus ir stebet tth, t3, t4
Nežiniukė321 parašė:
Na šiandien ilgai miegojau, pasidariau valgyti, nuvažiavau į parduotuvę ir viskas. Daugiau gulėjau lovoje skaičiau knygą. 😑 Ir vakarop nuėjus į tualetą pastebėjau …
Gal uzsistovejes senas kraujas tiesiog.
Jei skausmo nera, tai tikriausiai nieko blogo, stebekit kaip bus siandien su isskyrom
guminuke parašė:
Gal uzsistovejes senas kraujas tiesiog.
Jei skausmo nera, tai tikriausiai nieko blogo, stebekit kaip bus siandien su issky…
Šiandien atsikėliau iš po nakties nieko, reikia šiandien dar į darbą. Bet ryte nuėjus į wc vėl keli taškiukai matosi. O dėl skausmo toks kaip per mėnesines kad būna diegliukai tokie. Visą naktį blogai miegojau, sapnavau nesąmonės, dėl to tepimo. 😪
Nežiniukė321 parašė:
Šiandien atsikėliau iš po nakties nieko, reikia šiandien dar į darbą. Bet ryte nuėjus į wc vėl keli taškiukai matosi. O dėl skausmo toks kaip per mėnesines kad būna…
As ir dabar pamaciau kad pas mane irgi atsirado rudu isskyru siek tiek 😲 bet skausmo nejauciu
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai