Sunshine2 parašė:
Eisiu pirmadieni pirmakart i Northway, galesiu pasidalinti ispudziais 🙂
Pas koki gydytoja?
Sunshine2 parašė:
Eisiu pirmadieni pirmakart i Northway, galesiu pasidalinti ispudziais 🙂
Pas koki gydytoja?
FoxyFox parašė:
Pas koki gydytoja?
Kanapeckiene.
Su tais pojūčiais tai tikras chaosas 😃 man pirmas nėštumas, tai nesitikėjau jau dabar eit kartą ar net du naktį į tualetą, krūtinė sake jautri gali but kaip prieš mėnesine, nu tikrai kas budavo prieš mm ir dabar tai nepalyginama... Nakti negaliu net ant pilvo miegot, kaip skauda krūtine 😳 pilva maudžia kasdien, amžinai jaučiuos pavargus... Visada sakydavau savo draugem, kad nėštumas tai ne liga ir reikia džiaugtis, bet nu kartais tikrai jaučiuos kaip didžiausias ligonis. Kur bepajudėsi, ar stipriau įkvėpsi tai iškart duoda į pilvo apačia maudimas🤦♀️ Gydytoja sakė viskas normaliai, taip ir turi būti. Ir nebijoti jaustis ligone, tegu vyras palepina. Nu nežinau jaučiuos laabai keistai... Kazkokia net panika ima kas toliau, kai jau dabar taip nekažką. Dar aišku pergyvenu, kad esu su dideliu svoriu.... Na pasipasakojau jums merginos 🥰
Sunshine2 parašė:
Kanapeckiene.
As pirmadieni ir einu pirmam echo pas savo gydytoja Northway, kaip suprantu pirma semestra priziures, veliau reiks jau eiti pas akusere, tai galvoju ir apie northway nesciuju prieziura, idomu ar finansiskai apsimoka tas ju siulomas paketas..
LapėSnapė31 parašė:
Su tais pojūčiais tai tikras chaosas 😃 man pirma nėštumas, tai nesitikėjau jau dabar eit kartą ar net du naktį į tualetą, krūtinė sake jautri gali but kaip prieš mė…
As kartais galvoju kad pirmus du menesius turetu atostogas duoti 😂 nes darbe tikrai sunku su tokia savijauta isbuti visa diena produktyviai..
FoxyFox parašė:
As kartais galvoju kad pirmus du menesius turetu atostogas duoti 😂 nes darbe tikrai sunku su tokia savijauta isbuti visa diena produktyviai..![]()
Man darbe dar kažkaip normaliai, bet jau po darbo esu visiškas nulis... 😴
Sveikos, merginos
Atvažiavom šį savaitgalį aplankyti MB mamos, ir padovanojom dėžutę(matrioškos principu), paskutinėje dėžutėje rado soskytę
Nerealiai apsidžiaugė, apsikabino, apsiverkė, sako jau galvojau nesulauksiu šios dienos
Šiandien važiuojam pas MB brolį, tau jo šeimai irgi pranešim, žiūrėsim kaip reaguos
guminuke parašė:
Pradejau kraujuot, kazin vaziuot i priemima priims at reikia greitaja kviesti?
Vaziuokit i priemima. As lankiausi Antakalnyje...
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai