pipiras22 parašė:
Labas visoms, labai labai tyliai jungiuosi į grupę ir aš. Apie nėštumą sužinojau tik šiandien ir dar per klaidą vietoje dviejų testų, nusipirkau tik vieną ir šiam m…
Sveikinu, Dievulis duoda, viskas bus gerai ;)
pipiras22 parašė:
Labas visoms, labai labai tyliai jungiuosi į grupę ir aš. Apie nėštumą sužinojau tik šiandien ir dar per klaidą vietoje dviejų testų, nusipirkau tik vieną ir šiam m…
Sveikinu, Dievulis duoda, viskas bus gerai ;)
pipiras22 parašė:
Pirksiu ir aš naują testą vakare, turbūt tokiu metu, kai vėluoja mm, jau nesvarbu darymo laikas? Rytdienos neišlauksiu![]()
Aš pasidariau pirma diena kai turėjo mm prasidėt, keista, kad tokia ryški juostelė nors neštumas juk labai mažas dar turėjo būti
pipiras22 parašė:
Jeigu jums juostelė išryškėjo akyse per pirmas sekundes, testas nemeluoja
Sveikinu
Ir apskritai testai niekada nemeluoja, tiesiog moterys juos ne visada teisingai interpretuoja, nes rezultatus reikia vertinti per pirmas 10 minučių. Tik tada jie tikslūs. Blogiausia, kad moterys panaudojusios testą jo iškart neišmeta ir paskui atranda jį kur nors po kelių valandų ar net dienų ir tada oplia - pamato paryškėjusią antrą juostelę
Ir tada sako, kad testas pamelavo. O iš tikrųjų ta antra juostelė yra išdžiūvimo linija, kuri atsirado išdžiūvus jūsų testui, o jei ji nebuvo pasirodžiusi per pirmas 10 min, tai neigiamas testo atsakymas buvo teisingas ir nieko jis nemelavo.
Gabyt parašė:
Aš pasidariau pirma diena kai turėjo mm prasidėt, keista, kad tokia ryški juostelė nors neštumas juk labai mažas dar turėjo būti
Nieko keisto. Nėštumo testai yra skirti nustatyti būtent ankstyvam nėštumui. O juostelių ryškumas daug nepasako, nes kiekvieno gamintojo testų juostelių ryškumas skiriasi. Aš turėjau kelių gamintojų testus ir su pirmu darytu 5-ą savaitė abi juostelės žviegte žviegė kokios buvo ryškios, na o kitom dienom pasidariau kitų gamintojų testus ir antra juostelė buvo mažiau ryški nei pirma ant visų. Bet nėštumui tai jokios įtakos nepadarė
Mažiau nervinkitės dėl to ryškumo. O jei norite labai ryškių juostelių, tai nusipirkite Bitutės juostelę
jose dažų tikrai nepagailėta.
Sveikos paneles! gal kas galetu patarti koks rekomenduojamas TTH turi buti kai nescia? Dariausi tyrimus pas mane 2.7 bet lygtais sako kad turi buti maziau 2 kai nescia...Gal kas buvo susidure ir irgi turi hipertireoze? As jau geriu thyroxina 150 bet galvoju ar reikia su daktare susisiekti kad dar doze didinti, ir taip jau tokia didele...
atlasdr parašė:
Sveikos paneles! gal kas galetu patarti koks rekomenduojamas TTH turi buti kai nescia? Dariausi tyrimus pas mane 2.7 bet lygtais sako kad turi buti maziau 2 kai nes…
Lyg tai iki 1.5 naujos rekomendacijos. Jei vartojate tiroksiną, susiekti su gydytoja labai gera mintis.
atlasdr parašė:
Sveikos paneles! gal kas galetu patarti koks rekomenduojamas TTH turi buti kai nescia? Dariausi tyrimus pas mane 2.7 bet lygtais sako kad turi buti maziau 2 kai nes…
o kaip kiti rodikliai t4 ir t3? negalim vien is tth vertinti, o doze tikrai didele jau.
pipiras22 parašė:
Pirksiu ir aš naują testą vakare, turbūt tokiu metu, kai vėluoja mm, jau nesvarbu darymo laikas? Rytdienos neišlauksiu![]()
Aš likus 3dienoms iki mm dariausi popiet ir jau rodė😊
pipiras22 parašė:
Nu ką manom- SVEIKINAM
Lapiene11 parašė:
Mhm. As kasryta skambinu i poliklinika sakau man kraujo tyrimu reikia, tik pasako kad jums nurse perskambins ir suorganizuos. Jokio skambucio nesulaukiu. Pas mus vi…
As dar siek tiek palauksiu, keleta dienu kol bus bent 7 savaites ir greiciausiai kreipsiuosi privaciai, nes visa sita sistema labai jau nepatikimai atrodo. Taip bijo visko del tos koronos , kad appointmenta gali gauti nebent jau mirus.
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai