Greitute2 parašė:
Sveiki,
Gal kuri mamyte susidūrė su šia situacija. Pasibaigus pirmam vaikuj motinystės ato…
Sveiki, gal tinkamesnės grupės reikėtų paieškoti jums šiam klausimui 🤔
Greitute2 parašė:
Sveiki,
Gal kuri mamyte susidūrė su šia situacija. Pasibaigus pirmam vaikuj motinystės ato…
Sveiki, gal tinkamesnės grupės reikėtų paieškoti jums šiam klausimui 🤔
sugar parašė:
Man pakolkas nėra nei, kad į kažką negalėčiau žiūrėt, nei, kad labai kažko norėčiau.. tik bent pakolkas praktiškai nenoriu valgyt, jei anksčiau mėgdavau užkandžiaut…
Man tas pats žinok , anksčiau užkandžiavau daug o dabar net ne visada valgyt norisi 🙄
Nedrąsiai jungiuosi ir aš...
Skaičiuoklė rodo, kad susitikimas su stebuklėliu turėtų įvykti kovo 5d. Stebuklėliu, nes man lapkritį jau bus 40, stengėmės beveik 6 metus, buvo 2 negimdiniai, prieš metus pašalintas vienas kiaušintakis...
Mm turėjo prasidėti birželio 29, vakar pasidariau testą😊
Esu pakeliui i Synlab, hcg tyrumui.

mamuolė parašė:
Nedrąsiai jungiuosi ir aš...![]()
Skaičiuoklė rodo, kad susitikimas su stebuklėliu turėtų įvykti kovo 5d. Stebuklėli…
Didžiausi sveikinimai prisijungus 🙏❤️
mamuolė parašė:
Skaičiuoklė rodo, kad susitikimas su stebuklėliu turėtų įvykti kovo 5d. Stebuklėli…
Sveikute , labai tikiuosi ( ir manau kad ne as viena) kad tyrimas tik patvirtins tai ka rodo testukai 😊 lauksim rezultatu kartu su tavimi 🌹
mamuolė parašė:
Dideliausi sveikinimai!!!
Įsivaizduoju kaip skraidot ant sparnų po tokio laukimo ilgo
mamuolė parašė:
Didžiausi sveikinimai!
Aš taip pat iš synlab laukiu atsakymo, vakar pridaviau kraują
tirli_pirli parašė:
Na mergaites nežinau kaip jums, bet man kartais pamaudzia pilvuką, belekaip pučia vidurius, Į WC lakstau kas valanda 😅ir prie krūtinės prisiliesti negaliu 🙂 bet ja…
Vidurių pūtimo etapas daugiau mažiau man jau praėjo, dėl WC tai irgi lakstau ir naktį tenka keltis,ko anksčiau nebūdavo.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai