KarinaBaby parašė:
Ačiū mergaičiukės!
Idomu bus jus sekti instagrame😊 gal cia yra dar aktyviu instagrame?😊 Gal pasidalinsit profiliais?☀️
KarinaBaby parašė:
Ačiū mergaičiukės!
Idomu bus jus sekti instagrame😊 gal cia yra dar aktyviu instagrame?😊 Gal pasidalinsit profiliais?☀️
Greta_aa parašė:
O kur juos pirkti gal zinot?![]()
Columbia parduotuvėje..arba internetu 5sezonai parduotuvėje.Gal dar akcijų yra... nežiūrėjau.
Mano abu vaikai su Columbia kombiais užaugę. 😁
KarinaBaby parašė:
Ačiū mergaičiukės!
Super! Labai lauksime! As snd turejau nesciosios masaza Vilnius spa, amazing! Taip atleido nugara, kaip naujai gimus 🙈🙈
VikMa parašė:
Aha, gerai butu, kad pasakytumet kaip jus instagrame rasti🤩
Sveikos,trumpai prisistatysiu,laukiuosi antro leliaus,kas gims dar nezinau,terminas kovo 8 d atejau y vasarinukus nes planuojamas cp vasario men y pabaiga,o ir pats mazius gal pasibels anksciau(nes esu rizikoj)tikiuosi neismesit🙈🙈nesu lb aktyvi,bet bendrauju,dalinuosi kiek speju.
Greta_aa parašė:
O kur juos pirkti gal zinot?![]()
Musu mazyliuose
naujagimiam buna puikios bukles tikrai, pati pirkau pirmagimiui is ten
Sveikos merginos,
Palieku jūsų grupę, nors ir labai skaudu, bet vakar po patikros 16+2 savaitės nustatė, kad mano mergaitė nebesivysto, nes per daug susidarė vaisiaus vandenų,nors prieš tris savaites viskas buvo gerai,apart šiek tiek papūsto pilvuko.
Linkiu visoms sėkmingo išnešiojimo ir kad nei viena neišgirstų tokių baisių žinių.
gittute parašė:
Sveikos merginos,
Uzjauciu... Laikykites... 😪
gittute parašė:
Sveikos merginos,
O dieve Kaip skaudu , lb uzjauciu , laikykites
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai