Aš Julija parašė:
Nieko ir aš nežinau, paskutinė informacija apie svorį buvo 31savaitę pasakė 1600 g. Ir tiek žinių. Pagal mėnesines terminas 2022-10-03, iš ryto apie 10 val pradėjo …
Sėkmės jums! Tikiuosi jau susitikot su vaiku! Beje kur gimdote?
Aš Julija parašė:
Nieko ir aš nežinau, paskutinė informacija apie svorį buvo 31savaitę pasakė 1600 g. Ir tiek žinių. Pagal mėnesines terminas 2022-10-03, iš ryto apie 10 val pradėjo …
Sėkmės jums! Tikiuosi jau susitikot su vaiku! Beje kur gimdote?
Spaliukas parašė:
Gal kas turit paruostuke kas turi vykti po gimimo? Ta prasme kada ir kur uzregistruoti, deklaruoti, kur kokios ismokos paprasyti ir pan?
čia manau gerai aprašyta visa info : https://gimusvaikui.lt/
Katakitoka parašė:
Aš turiu klausimą, labai dažnai visi žino svorį vaikų, dydžius ir pan. Ar čia visi privačiai daug eina papildomai?manes netiria tiek...nieko nzn. 2 echo buvo per…
Sveiki. 🙂 Aš tik vakar sužinohau svorį. Nors vakar jau termino diena buvo. Viso pas ginekologą patikrose esu buvusi, kai patvirtino nėštumą, tada 12 savaitę, 20 savaitę, 33 savaitę, kai ėmė streptokoko tyrimą 36savaitę, bet tada tik turimą darė, nieko daugiau netikrino, na ir vakar echoskopu žiūrėjo, nes termino diena. Bet tiek daug informacijos negaudavau, kaip kai kurios 😁😁😁
Aš daugiau lankiausi pas savo šeimos gydytoją, tai ji išsamiai visų tyrimų rezultatus pasakydavo.
O pas Ginekologą tai gaudavau: norma,, norma, norma. 😁😁😁
Sveikos, visa rytą stipriai maudžia pilvo apačia nugara kaip per mėnesines. Visa ana savaite toks maudimas būdavo į diena po valandą, o dabar nuo 7 ryto iki pat dabar maudžia ir sunku atrodo kenteti skausmus. Gal čia jau ženklas, kad gali prasidėti veikla artimiausiu metu? Ar išvis normalu, kad tokį ilga laiką skauda? Ginekologe dirba tik po pietų
MonikaSot parašė:
Sveikos, visa rytą stipriai maudžia pilvo apačia nugara kaip per mėnesines. Visa ana savaite toks maudimas būdavo į diena po valandą, o dabar nuo 7 ryto iki pat dab…
Aš jūsų vietoje jau programele skaičiuociau sąrėmius. Jeigu skauda vis stipriau.. ir pasikartoja, atslūgsta..ir vėl ateina po rlkurio laiko skausmas. Stenkitės tada su programėlė telefone
Katakitoka parašė:
Gal kažkas naudojote anksčiau, ar dabar pirkote vystymo kilimeli? Nlb suprantu. Ar jis kietas? Ir įmanoma pvz dėt ant lovytes vaiko? Ar mūsų lovoje vystyti. Tik ats…
Su dukra turejau panasu. Ant skalbenkes laikem. Buvo kietu pagrindu. Dabar irgi pirkom, bet minkstoku pagrindu, bet sueis
Katakitoka parašė:
Gal kažkas naudojote anksčiau, ar dabar pirkote vystymo kilimeli? Nlb suprantu. Ar jis kietas? Ir įmanoma pvz dėt ant lovytes vaiko? Ar mūsų lovoje vystyti. Tik ats…
as pati buvau nusipirkus vystymo stala, bet pardaviau pties menesi, nes supratau, kad turėdama si pavirsiu galesiu visur vystyti. tad galrsite deti drąsiai ant savo lovos ar pavirsiu kur norite vystyti. ant pacios lovytes remu tikriausiai nelabai, nes maniskis tai minkštesnis,lankstus.
Katakitoka parašė:
Dėl būtent šios nežinau, bet babycity esu gyvai mačiusi šias vystymo lentas, tai jos visiškai kietu pagrindu 
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai