Irete parašė:
Su dukra turejau panasu. Ant skalbenkes laikem. Buvo kietu pagrindu. Dabar irgi pirkom, bet minkstoku pagrindu, bet sueis![]()
as ir ant skalbenkes, aukštis man geriausias 😂🐣
Irete parašė:
Su dukra turejau panasu. Ant skalbenkes laikem. Buvo kietu pagrindu. Dabar irgi pirkom, bet minkstoku pagrindu, bet sueis![]()
as ir ant skalbenkes, aukštis man geriausias 😂🐣
Katakitoka parašė:
Gal kažkas naudojote anksčiau, ar dabar pirkote vystymo kilimeli? Nlb suprantu. Ar jis kietas? Ir įmanoma pvz dėt ant lovytes vaiko? Ar mūsų lovoje vystyti. Tik ats…
Tik nevystykit ant savo lovos, rinkites ten, kur aukstis tinkamas, nes nugara galit susidrozti kaip kad as padariau vystydama ant paprasto, bet zemesnio stalo. Jau geriau vaiko lova tuomet ar kokia skalbimo masina.
Katakitoka parašė:
Gal kažkas naudojote anksčiau, ar dabar pirkote vystymo kilimeli? Nlb suprantu. Ar jis kietas? Ir įmanoma pvz dėt ant lovytes vaiko? Ar mūsų lovoje vystyti. Tik ats…
Yra įvairių. Ir kietų, ir minkštų. Mums labai pasiteisino. Ir ant virtuvės stalo naudojau, ir ant skalbimo mašinos, ir džiovyklės, ir svetainės staliuko ir lovos ir kelionėje patogu labai.
MonikaSot parašė:
Sveikos, visa rytą stipriai maudžia pilvo apačia nugara kaip per mėnesines. Visa ana savaite toks maudimas būdavo į diena po valandą, o dabar nuo 7 ryto iki pat dab…
Man visa nakti irgi labai skaudėjo pilvo apačia ir nugara.. ryte nuvykai į ligonine pasitikrint. Tai pagulde stebėjimui dviem dienom. Dėl sumažėjusiu judesiu. Terminas rytoj.🙄
viktorijab620 parašė:
Man visa nakti irgi labai skaudėjo pilvo apačia ir nugara.. ryte nuvykai į ligonine pasitikrint. Tai pagulde stebėjimui dviem dienom. Dėl sumažėjusiu judesiu. Termi…
O ką lašina?
viktorijab620 parašė:
Man visa nakti irgi labai skaudėjo pilvo apačia ir nugara.. ryte nuvykai į ligonine pasitikrint. Tai pagulde stebėjimui dviem dienom. Dėl sumažėjusiu judesiu. Termi…
Labai stipriai sumažėjo judesiukų? Man terminas jau praėjo, vakar vakare labai maudė tarpais, galvoju- paruošiamieji, šiandien mažyle irgi daug ramesnė yra.
Tonusus matavo jums?
Editukas3 parašė:
Na man tai tik ta pazyma ir prase atsiusti be jokiu papildomu prasymu. Is esmes ji kaip atstoja nelankymo pateisinima. Tik va vargstu jos ieskodamajei niekas ci…
Ar radot?
as radau kaip parsisiusti, jei neradot rasykite, pasakysiu
viktorijab620 parašė:
Panaši ir mano situacija: naktį pradėjo rimtai skaudėti ir traukti pilvą, negalėjau užmigti, bet galvojau palauksiu ryto. Apie 3 val. ėjau į wc ir pamačiau šviežią kraują, pasidarė silpna, vos nenualpau, tai nusprendėm nebelaukti ir važiuoti į ligoninę. Priimamajame patikrino kaklelį (siaubingai skaudėjo), tai sakė, kad pasišalino kamštis, bet atsivėrimas tik 0,5 cm. Pasiūlė arba likti ir darytis tyrimus, arba važiuoti namo. Pasirinkau likti, tai paguldė į Patologinį skyrių, paėmė kraujo, šlapimo tyrimą, porą kartų matavo tonusus, sulašino lašinę (nepaklausiau, kas lašėjo) ir po kiek laiko vėl tikrino kaklelį. Situacija su prasivėrimu nepasikeitusi, skausmas dar karts nuo karto užeina... Paliks mane per naktį ir ryt vėl žiūrės kokia situacija
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai