Liza33 parašė:
Viskas priklauso nuo situacijos individualios, ir kada gydytojas paskiria. Trečią cp man darė suėjus lygiai 38sav. +1d. ( ankstesni cp buvo 39sav.)
Supratau.o pries gulantis i ligonine apziuri ir gimdos kakleli ant apziuros kedes?
Liza33 parašė:
Viskas priklauso nuo situacijos individualios, ir kada gydytojas paskiria. Trečią cp man darė suėjus lygiai 38sav. +1d. ( ankstesni cp buvo 39sav.)
Supratau.o pries gulantis i ligonine apziuri ir gimdos kakleli ant apziuros kedes?
dukryte1 parašė:
Jau ir nepamenu, bet lygtais man netikrino tikrai, bent jau nesėdau ant "lėktuvo" 😁
dukryte1 parašė:
Ligoninėje žiūri. Poliklinikoje ne. Paskutinio vizito metu duoda siuntimą ir sako, jei iki.tol.nebus veiklos vykti numatutą dieną, jei veikla atsiranda vykti jai prasidėjus. Mane guldė 38 savaitę. O darė cp tik 39+2 dienos
Liza33 parašė:
Jau ir nepamenu, bet lygtais man netikrino tikrai, bent jau nesėdau ant "lėktuvo" 😁</blockq
avietukeSupratau ,aciu labai uz informacija;) nes tie patikrinimai ne visoms patinka🤣
avietuke parašė:
Ligoninėje žiūri. Poliklinikoje ne. Paskutinio vizito metu duoda siuntimą ir sako, jei iki.tol.nebus veiklos vykti numatutą dieną, jei veikla atsiranda vykti jai pr…
Aciu uz informacija,nes tie patikrinimai ne visoms patinka🤣
dukryte1 parašė:
Aciu uz informacija,nes tie patikrinimai ne visoms patinka🤣
Trečias cp buvo 38+4, atvykau su siuntimu dieną prieš, padarė šlapimo, kraujo tyrimus, kardiogramą, vaiko tonus matavo ne kartą, suleido iš vakaro skystinančius, ant kėdės netikrino, nes darant cp nėra tikslo lįsti prie kaklelio
Atsigulus planiniam cp man ziurejo gimdos kakleli per apacia visus tris kartus. Tik ne ant lektuvo o paprastai lovoje gulint. Manau to reikia renkant vadinama anamneze apie nestumo esama bukle. Na jei labai netoleruojat to, tai galbut galima informuoti gydytoja ir paklaust, ar galima to atsisakyt? Na as tik teoriskai galvoju ....
elena.smilga parašė:
Atsigulus planiniam cp man ziurejo gimdos kakleli per apacia visus tris kartus. Tik ne ant lektuvo o paprastai lovoje gulint. Manau to reikia renkant vadinama anamn…
Netikrino. Nes tikslo tam nėra.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai