dukryte1 parašė:
Bet visvien gal kraujo tyrimus daro slapimo,vaiko tonusa ,gal echoskopa daro,apziuros kedute manau kad nelabai gina gal
Vieyoje paguldžiis padaro ką reikia
su siuntimi važiavau ir tiek. Nieko mano ginekologė nedarė
dukryte1 parašė:
Bet visvien gal kraujo tyrimus daro slapimo,vaiko tonusa ,gal echoskopa daro,apziuros kedute manau kad nelabai gina gal
dukryte1 parašė:
Jaukumas parašė:
Ar vyrai įleidžiami operacijos metu?
Lietuvoje ne
Jaukumas parašė:
Ar vyrai įleidžiami operacijos metu?
Mano vyras dalyvavo cpo. Kauno klinikose Gydytojo kvietimu 😉
dukryte1 parašė:
Sveikos,jei jau kalbama kad bus planine cezario operacija tai pries kiek laiko guldo i ligonine na reikia atvykti?gal kas turejo nesenei planine operacija.
Nuo gydytojo priklauso. Mane guldė išvakrėse 39 savaitės, ir op darė 39+2 dienos.
avietuke parašė:
Nuo gydytojo priklauso. Mane guldė išvakrėse 39 savaitės, ir op darė 39+2 dienos.
Tai jau visvien i priimamaji reikia vykti?o kaip tyrimai ,kraujas, slapimas ka dar daro?supratau,tai anksciau nei 39 savaites nedarys.
dukryte1 parašė:
Tai jau visvien i priimamaji reikia vykti?o kaip tyrimai ,kraujas, slapimas ka dar daro?supratau,tai anksciau nei 39 savaites nedarys.
Anksčiau nedaro, nebent būtų taip,kad prasidės veikla tai tuomet daro ekstra. Nieko daryti nereikia, paskirtą Jūsų prižiūrinčios gydytojos dieną su siuntimu važiuojate į trečio lygio ligoninę-gimdymo namus ir ten jau jie atlieka viską ką reikia. Ir nusprendžia guldo dbr ar dar galit vykti namo.
dukryte1 parašė:
Sveikos,jei jau kalbama kad bus planine cezario operacija tai pries kiek laiko guldo i ligonine na reikia atvykti?gal kas turejo nesenei planine operacija.
Viskas priklauso nuo situacijos individualios, ir kada gydytojas paskiria. Trečią cp man darė suėjus lygiai 38sav. +1d. ( ankstesni cp buvo 39sav.)
Atvykau išvakarėse, daug tyrimų ir nedarė, buvo nurodymas gydytojo pasidaryti poliklinikoj, prieš operaciją, tam tikrą laiką. Matė visus išrašus.
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai