Saulelė222 parašė:
Sveikos, klausimas toms, kurios turėjo visus tris cezarius. Sakykit ar trečio cezario planinę operaciją darė termino dieną ar paankstino ?
Mums darė 38 savaičių trečią CP
Saulelė222 parašė:
Sveikos, klausimas toms, kurios turėjo visus tris cezarius. Sakykit ar trečio cezario planinę operaciją darė termino dieną ar paankstino ?
Vyšniauskienė parašė:
Kodėl jums tiek paankstino🙂mums irgi anksčiau bus bet tik savaitę🤔
Sveiki, matau diskusija apie tai kada vyksta cp, kurią sav. Buvau vakar klinikose, 20sav skanui, tai kalbėjom apie cp. Gyd.sakė kad turės padaryti tarp 38-39sav. Neleis viršyti 39sav.
Manau čia viskas individualu, dar susideda keletas faktorių. Pas mane gal dėl to jog visi trys cp per gana trumpą laikotarpį 🤔.
Liza33 parašė:
Sveiki, matau diskusija apie tai kada vyksta cp, kurią sav. Buvau vakar klinikose, 20sav skanui, tai kalbėjom apie cp. Gyd.sakė kad turės padaryti tarp 38-39sav. Ne…
Man irgi tarp 38-39 dare cp.
Liza33 parašė:
Sveiki, matau diskusija apie tai kada vyksta cp, kurią sav. Buvau vakar klinikose, 20sav skanui, tai kalbėjom apie cp. Gyd.sakė kad turės padaryti tarp 38-39sav. Ne…
Taip vertina kiekvienai individualiai . Man dėl buvusios sunkios preeklampsijos kito nėštumo metu paskyrė cp 38 sav. Bet kadangi 3 nėštumas buvo sklandus tai leido man panešioti ilgiau . Cp buvo 39 sav. + 4 d.
Vikuzka parašė:
Man planuose yra 38sav bet sake ziures, nes paskutinis nestumas baigesi su streptokoko infekcija , tai didele tikimybe kad dar ir gausiu antibijotiku kursa
Jeigu cp tai nei neziuri delto streptokoko.naturaliai gimdant tai taip rizika yra reikia antibiotiku.
XXma parašė:
Jeigu cp tai nei neziuri delto streptokoko.naturaliai gimdant tai taip rizika yra reikia antibiotiku.
Idomiai, cia Ka mw sake
Vikuzka parašė:
Idomiai, cia Ka mw sake![]()
As pati su streptokoku.pries operacija pildant dokumentus pasakiau ai sako cia nera skirtumo nes vaikui ji pavojinga tik gimdant naturaliai
XXma parašė:
As pati su streptokoku.pries operacija pildant dokumentus pasakiau ai sako cia nera skirtumo nes vaikui ji pavojinga tik gimdant naturaliai
Matyt visur skirtingai nes man uk taip sake 🤷🏼♀️
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai