Šilo_uoga parašė:
Klinikiniai tyrimai susideda iš gerokai daugiau, nei aprašyta tame straipsnyje. Neteigiu, kad aprašytos problemos nėra rimtos. Jos tikrai yra rimtos, tačiau tai tėr…
Dėl to man ir keista,kad FDA nesureagavo.
Koronavirusai yra didelė virusų grupė, pirmiausia nustatyta gyvūnams ir paukščiams, o nuo 2019 m. – ir žmonėms. Skaityti
visą straipsnįŠilo_uoga parašė:
Klinikiniai tyrimai susideda iš gerokai daugiau, nei aprašyta tame straipsnyje. Neteigiu, kad aprašytos problemos nėra rimtos. Jos tikrai yra rimtos, tačiau tai tėr…
Dėl to man ir keista,kad FDA nesureagavo.
Domikamo parašė:
https://www.gov.uk/government/news/first-oral-antiviral-for-covid-19-lagevrio-molnupiravir-approved-by-mhra?fbclid=IwAR3xRsHnyA53D-8_HezBydfcFq796LfGXOx2TeaOkDVMDcA…
Kuri gali vartoti vyresni nei 18, jau sergantys lengvai ir butinai turintis bent viena is indikaciju (problemu su nutukimu, diabetas, vyresni nei 60 metu ar su sirdies ligomis). Bet taip, dziugu, kad atsirado dar viena pagalbine priemone kartu su vakcinomis, kaip kad rasoma net ir jusu pasidalintame straipsnyje:
This antiviral will be an excellent addition to our armoury against COVID-19, and it remains vital everyone comes forward for their life-saving COVID-19 vaccine - particularly those eligible for a booster - to ensure as many people as possible are protected over the coming months.
Idomu, kokie salutiniai poveikiai bus siu vaistu.
Jagle parašė:
Kuri gali vartoti vyresni nei 18, jau sergantys lengvai ir butinai turintis bent viena is indikaciju (problemu su nutukimu, diabetas, vyresni nei 60 metu ar su sird…
Tikrai puiki naujiena ypač tiems žmonėms,kuriems nesusidaro imunitetas pasiskiepijus.
Domikamo parašė:
Tikrai puiki naujiena ypač tiems žmonėms,kuriems nesusidaro imunitetas pasiskiepijus.
Labiau sergantiems lengva ir vidutine forma, vyreniems nei 18 metu ir su viena is nurodytu problemu. Kitaip jie tu vaistu tiesiog negaus.
Jagle parašė:
Labiau sergantiems lengva ir vidutine forma, vyreniems nei 18 metu ir su viena is nurodytu problemu. Kitaip jie tu vaistu tiesiog negaus.![]()
Tai tie kuriems nesusidaro būtent ligoniai ir yra.
Domikamo parašė:
Tai tie kuriems nesusidaro būtent ligoniai ir yra.
Nebūtinai
Domikamo parašė:
Ar buvo kam nors,kad pgr nerodė jog sergat covid-19?
Man nerodė, nors buvau pasigavus kažkokį virusą, kurio simptomai tokie pat kaip Covid 😀 kiek dariausi ir pati ir centre neigiami. Tai ir galvoju ar klydo ar visgi tai buvo kažkoks kitas virusas. 🙂 bet po to viruso kosulys dar išlikes, nors jau praėjo porą mėnesiu. 🤷♀️
Silk parašė:
Man nerodė, nors buvau pasigavus kažkokį virusą, kurio simptomai tokie pat kaip Covid 😀 kiek dariausi ir pati ir centre neigiami. Tai ir galvoju ar klydo ar visgi t…
Aš irgi nesuprantu,savijauta kaip sirkčiau ir simptomai tokie pat,bet kiek dariausi rodo neigiamus.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai