Domikamo parašė:
Aš irgi nesuprantu,savijauta kaip sirkčiau ir simptomai tokie pat,bet kiek dariausi rodo neigiamus.
Taigi jūs jau prasirgus ir pasiskiepijus, antikūnių nors vežimu vešk
Koronavirusai yra didelė virusų grupė, pirmiausia nustatyta gyvūnams ir paukščiams, o nuo 2019 m. – ir žmonėms. Skaityti
visą straipsnįDomikamo parašė:
Aš irgi nesuprantu,savijauta kaip sirkčiau ir simptomai tokie pat,bet kiek dariausi rodo neigiamus.
Taigi jūs jau prasirgus ir pasiskiepijus, antikūnių nors vežimu vešk
viktorijabz parašė:
Taigi jūs jau prasirgus ir pasiskiepijus, antikūnių nors vežimu vešk![]()
Antikūnus tyriausi tik prasirgus,o po skiepų nesityriau kiek jų turiu nežinau.
Gal šiaip koks virusas arba organizmas taip kovoja ir spaudimas labai aukštas.
Labas vakaras, gal kas galėtų patarti, užsikrečiau covid-19, kosulys, gerklę skauda, temperatūra laikosi, esu nėščia 8sav., vaistų jokių neduoda, nes negalima, gydausi arbata ir šiltų pienu, bet prasidėjo plus prie to visko tepliojimas, labai bijau kad nebūtų persileidimo dėl covid infekcijos
gal kažkas irgi nėštumo metu sirgote ką darete? Kaip su tuo tepliojimu, pas ginekologa negaliu nes izoliacija, gal pasiskambinti, kaip elgtis?
Monique 2017 parašė:
Labas vakaras, gal kas galėtų patarti, užsikrečiau covid-19, kosulys, gerklę skauda, temperatūra laikosi, esu nėščia 8sav., vaistų jokių neduoda, nes negalima, gyda…
Nu tai kad nera taip jog negalima jokiu vaistu. Galima. Tokia savaite labai svarbu, kad nebutu aukstos
temperaturos, galit vartoti paracetamoli drasiai. Sarbu daug skysciu vartoti, kad nebutu dehidratacijos, o del tepliojimo galite kreiptis i nuotoline konsultacija, jei labai blogai kazkas pasidarytu tikrai gait vaziuoti i priimamaji, sergantys ten yra atskirti
Women. parašė:
Nu tai kad nera taip jog negalima jokiu vaistu. Galima. Tokia savaite labai svarbu, kad nebutu aukstos
Temperatūra pakyla ypač naktį iki 38.5, tada paracetamol isgeriu ir isprakaituoju, bet va kosulys naktį stiprus vos ne iki vėmimo, jau tokioje neviltį esu, bet gal nereikia tikėtis kad greit praeis nes 3diena sergu, o tepliojimas buvo šeštadienį trūko 2 dienas, poto lyg viskas gerai, bet šiandien vėl prasidėjo nestipriai...
Monique 2017 parašė:
Temperatūra pakyla ypač naktį iki 38.5, tada paracetamol isgeriu ir isprakaituoju, bet va kosulys naktį stiprus vos ne iki vėmimo, jau tokioje neviltį esu, bet gal …
Aš vietoj jūsų pasukčiau i ligonine.
Nes nenoriu aš jūsų gasdinti ,bet žinau atvėju,kai nėščiosioms pasibaigė negerai susirgus kovidu.Aišku daugeliui pasibaige gerai.
Bet maža ką...gal jums tiesiog kokio progesterono trukumas ir reikalingos žvakutes...Paskambinkite dėl šventos ramybės🙏
Domikamo parašė:
Gal kas jau paskiepijot mažesnius 5-11 metų vaikus? Kaip jautėsi?
Aš šiandien paskiepijau, kol kas viskas gerai, sakė, kad tik petį skauda.
viktorijabz parašė:
Aš šiandien paskiepijau, kol kas viskas gerai, sakė, kad tik petį skauda.
👍 tai po 3 savaičių antras taip pat kaip suaugusiesiems?
Domikamo parašė:
👍 tai po 3 savaičių antras taip pat kaip suaugusiesiems?
Taip
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai