Ramigele parašė:
Todel, kad taip nuodai veikia organizma.
😂😂😂😂😂
Koronavirusai yra didelė virusų grupė, pirmiausia nustatyta gyvūnams ir paukščiams, o nuo 2019 m. – ir žmonėms. Skaityti
visą straipsnįRamigele parašė:
Todel, kad taip nuodai veikia organizma.
😂😂😂😂😂
Ramigele parašė:
Protu nesuvokiama kaip galima tuo didziuotis...
Protu nesuvokiama kaip tokias nesamones rašinėt kaip jūs. Nepatinka skiepai tai ir nerašykit savo erezijų apie tai ko visai nesuprantat. Kiekvienas pasirenka kaip jam geriau ir tai ne jūsų reikalas
Mamyciuke123 parašė:
O mano mamai nebūdavo aukšto spaudimo o po skiepų jis visada aukštas laikosi. Įdomu kodėl..
Mano mamai po trečio skiepo irgi aukštas spaudimas...2kartus i para pakyla 150/100ir daugiau...nors visada pas ją buvo iš žemesniu...dabar sėdi ant vaistų
Erikaja parašė:
O jūs tikitės, kad pasikiepinote ir viskas? Nėra galimybės užsikrėsti?skiepas padeda tik nesusirgti sunkia forma, bet 100% negarantuoja to. Aplamai visi skiepai…
Ne, žinau, kad skiepai neapsaugo 100proc., bet skiepydamasi pati pasirenku nuo kokios ligos skiepisiuos. Covid atveju, buvau priversta pasiskiepyti, nors nesiskiepijus 1.5metų nesusirgau, nors turėjau tiesioginių kontaktų, o tik pasiskepijau ir jau 2kartas per 4 mėn.
bambucza parašė:
Ne, žinau, kad skiepai neapsaugo 100proc., bet skiepydamasi pati pasirenku nuo kokios ligos skiepisiuos. Covid atveju, buvau priversta pasiskiepyti, nors nesiskiepi…
Kas priverte? Manes niekas nepriverstu rizikuoti savo sveikata.
Ramigele parašė:
Kas priverte? Manes niekas nepriverstu rizikuoti savo sveikata.
Paprastai- įvesdami galimybių.
bambucza parašė:
Paprastai- įvesdami galimybių.
GP niekada nebuvo oficialus dokumentas. Jei nezinote savo teisiu, niekas kitas nekaltas. Mano tete gyveno be galimybiu, bet eksperimentines vakcinos nesileido.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai