aliesik parašė:
jus saunuole, bet noreciau pasakyt savo pastebejimus, neisizeiskyt prasaupati isklausau kritikas ir stengiuosi tobuleti
pastebejau, kad visi jusu darbai kone v…
aciu uz kritika,tikrai nera ko zeistis:)as tik uz
aliesik parašė:
jus saunuole, bet noreciau pasakyt savo pastebejimus, neisizeiskyt prasaupati isklausau kritikas ir stengiuosi tobuleti
pastebejau, kad visi jusu darbai kone v…
aciu uz kritika,tikrai nera ko zeistis:)as tik uz
VasareVilte parašė:
Kritika toks reikalas... aš jau iš kitų forumų išmokau. Geriau patylėti. O jei gražu - pagirti. Ne visi moka kritiką priimti. Būna po to prasideda šaltasis karas...…
na labai tu taktiskai ir graziai parasei
na kritika yra kritika,aisku liudina,ir nelabai moku ja priimti,na bet kartais lb sveika:)kaip koks maziukas spyris......
KOROLĖ parašė:
na labai tu taktiskai ir graziai parasei![]()
na kritika yra kritika,aisku liudina,ir nelabai moku ja priimti,na bet kartais lb sveika:)kaip koks maziukas spyr…
Spyris spyriu... tai yra gerai. svarbu neliktų nuoskaudų
VasareVilte parašė:
Aš atnešu savąjį užsakymą - albumą.
jau maciau fb:),koks [avirsius,eko oda?
VasareVilte parašė:
Aš atnešu savąjį užsakymą - albumą.
Kaip fainiai, jau nukopinau reiks ir man kazka panasaus pasidaryt
bet dabar buvau uzsiemus su krikstynu laikrastuku
tai neturejau labai dekupazui
KOROLĖ parašė:
jau maciau fb:),koks [avirsius,eko oda?
Neįsivaizduoju
šiaip į odą panašu. O ar tikra nesigilinau. Tik servėtėlės kokybė - nusišaut.
Sveikos
Gal galeciau gauti patarimu su kokiais dekupaziniais klijais reikia klijuoti popieriu prie stiklo ? Jie turi buti skaidrus ar matiniai ar nera skirtumo ?
Nieko nenusimanau
Ir su kokiais klijais priklijuoti prie to popieriaus galima butu magnetuka ? Kad nesimatytu kliju , kad jie nepersimatytu per ta stikliuka ?
Aciu
Gintaregabija parašė:
SveikosGal galeciau gauti patarimu su kokiais dekupaziniais klijais reikia klijuoti popieriu prie stiklo ? Jie turi buti skaidrus ar matiniai ar nera skirtumo ?…
Tai sluoksniai: magnetas, klijai, popuerius, stiklas? Ar kitaip? Magnetą klijuočiau superglue gel. Popierių galima ir lipalu.... jei idėją aiškiau aprašytumėt, paprasčiau būtų patarti.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai