Martardi parašė:
kodel jus mane vadinat matardi?as maRtardi, arba geriau jau tada martyna
![]()
![]()
![]()
neverk
Atsiprasom uz izeidimus MARTYNA
Martardi parašė:
kodel jus mane vadinat matardi?as maRtardi, arba geriau jau tada martyna
![]()
![]()
![]()
neverk
Atsiprasom uz izeidimus MARTYNA
Amore parašė:
Labutes, norejau pasiteirauti ar droghedoje jei viskas gerai daro daugiau nei viena echoskopa? Nes ziuriu kitose ligoninese daro ta ankstyva, o paskui pagrindinis buna dar kazkoks. Man su pirma tik viena dare, sakau gal kazkas pasikeite?![]()
daro, bet ne visoms
net nezinau nuo ko ten priklauso, siaip turbut jei nestumo eiga gera, jei pirminis echoskopas jokiu neaiskumu nesukele ir t.t., tai su vienu echo ir palieka, man irgi taip turejo but, bet tik paskui apsiziurejo, kad pas mane tam 13sav echo darytame buvo placentos pirmeiga, tai ziurejo pakartotinai, ar ji pasislinko i sona ar kazkas tokio
Libra_ parašė:
Lauras kaip mazylis?lanktes pas GP?
sveikutes. Buvom pas GP, sake viskas gerai. Jau priaugom gimus buvusi svori. Vis dar pabertas veidelis, sake nuo silumos gali but. Siaip db darbuojuos su pientraukiu, darau pertrauka zimdymui, nes zaizdos negyja. O taip tai viskas gana neblogai. Libra, gavot jau gimimo liudijima? As ryt eisiu, snd laiska su formom uzpildyt gavau. o man idomu pasidare, ten pavarde raso be lietuvisku raidziu, nu tipo be visokiu varneliu ir bruksneliu, ar ne? Vakar BCG skiepa gavom mes. tai vat tokios tokeles. jau isleisim mociute pirmadieni, liksim vieni
LIudna bus....
sveikute!mum paberimai vis nemazejo bet ir nesiplete,tai as neiskenciau ir iskeiciau ramuneles i bepanthen kremuka,istepiau mazylio veiduka taip riebiai ir ivyko stebuklas!! per nakti neliko nei vieno spuogelio,o dabar ir vel apvalineju ramunem
Aisku,daryk pertraukele su zindymu jeigu skauda,kaip linute sako karunos uz kancias niekas neuzdes o ir kazin ar mazylis padekos:/ mano manymu svarbiausia pats pienukas! Man jau praejo skausmai ..daznai salto vandenuko kompresa dariau!!Pabandyk!!bet as nemaitinu vien krutine nes nezinau kiek istraukia jis ir valgydavo daug dazniau jei vien papa duodu,o kai duodu buteliuka jis isgeria 120ml kas tris valandas ir buna ramus,sypsosi,na kartais diegliukai uzpuola
Del liudijimo gavom laiska pasiimt,bet dar mes turim isversti santuokos liudijima,tai siandien leksiu ji atsiimt ir ryt ryte pasiimti gimimo liudijomo,issimti pps ir paso formos pasiimt..PILDYK LOTYNISKAI T.Y BE JOKIU VARNELIU BRUKSNELIU!! mes bcg tik 11d geguzes gausim
neliudek ,kad liksit vieni,gali kada neturesi ka veikt i navana, i svecius atlekt,susipazinsim,prasiblaskysi
laurase parašė:
sveikutes. Buvom pas GP, sake viskas gerai. Jau priaugom gimus buvusi svori. Vis dar pabertas veidelis, sake nuo silumos gali but. Siaip db darbuojuos su pientraukiu, darau pertrauka zimdymui, nes zaizdos negyja. O taip tai viskas gana neblogai. Libra, gavot jau gimimo liudijima? As ryt eisiu, snd laiska su formom uzpildyt gavau. o man idomu pasidare, ten pavarde raso be lietuvisku raidziu, nu tipo be visokiu varneliu ir bruksneliu, ar ne? Vakar BCG skiepa gavom mes. tai vat tokios tokeles. jau isleisim mociute pirmadieni, liksim vieniLIudna bus....
Amore, del privaciu tai nezinau kainu, bet as gulejau dvivietej palatoj ir man kaimyne visai netrukde, turbut as jai labiau miegot neleidau, nes jos mergyte tai miegaliuke buvo,o benas visa nakti trimitavo, plius as, zalia mama, nelabai mokejau susitvarkyt dar...
tiesa, matau snekat apie gimimo liudijimus ir pasus.. man tai idomu, kazin kaip bus, kai as noresiu issiverst gimimo liudijima i lietuviu kalba, o gal ir lietuviska pasa kadanors daryt savo pypliui, taip ir liks be varneliu visu pavarde?..
laurase parašė:
sveikutes. Buvom pas GP, sake viskas gerai. Jau priaugom gimus buvusi svori. Vis dar pabertas veidelis, sake nuo silumos gali but. Siaip db darbuojuos su pientraukiu, darau pertrauka zimdymui, nes zaizdos negyja. O taip tai viskas gana neblogai. Libra, gavot jau gimimo liudijima? As ryt eisiu, snd laiska su formom uzpildyt gavau. o man idomu pasidare, ten pavarde raso be lietuvisku raidziu, nu tipo be visokiu varneliu ir bruksneliu, ar ne? Vakar BCG skiepa gavom mes. tai vat tokios tokeles. jau isleisim mociute pirmadieni, liksim vieniLIudna bus....
Joa vaziuosim kada pas libra aplankyti;))ir susipazinti;)
linutematukas parašė:
Oj tas kopustas buvo labai geras Mano draugas;)))) per nakti uzsidedavau tai ryte isvirusi nusiimdavau;)))
balandelius is pacio ryto daryt galejai ane?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai